Kolor dachówki

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 21 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

14 września 2014, 20:42

Zgadzam sie: good 0 bad

Według mnie każdy powinien dobierać kolor dachówki do własnych upodobań a nie sugerować się tym co powiedzą inni. Oczywiście świetne są dachówki ceramiczne, ja polecam dachówkę Creaton.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 września 2014, 22:00

Oho, ktoś w końcu wypowiada się na temat innych dachówek. A o jakim modelu konkretnie mówisz?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 września 2014, 17:32

Tylko tu chodzi o kolor blachy bardziej i jakby to powiedzieć - za bardzo wyrazisty ^^ no ale trochę prawdy w tym jest :)

Ten post był edytowany przez Porek456 dnia: 16 września 2014, 17:33
Zgłoś | Cytuj | Link

16 września 2014, 17:38

wiadomo, co kto lubi, dla mnie braas i nic wiecej

Zgłoś | Cytuj | Link

16 września 2014, 17:43

Hehheh ja tak samo jestem za braasem, bo to jego dachówki mam na dachu :) ale popatrzeć zawsze sobie można :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 września 2014, 13:04

najlepiej wybrac uniwersalny kolor: jakas czerwien, braz lub czern zeby pasowal do elewacji (nawet jesli bedzie sie zmienialo kolor elewacji to zeby wszystko ze soba wspolgralo). Ja u siebie mam dachowki ceramiczne w kolorze brazylijskiego brazu (kupowane w dachluxie http://www.dachlux.pl/) i wedlug mnie kolor jest fajny

Zgłoś | Cytuj | Link

18 września 2014, 23:29

szczerze to ostatnio bardzo spodobały mi się dachówki w różnych odcieniach czerni... polecam przejrzeć oferty różnych serii dachówek kilku firm w tym kolorze ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

20 września 2014, 16:22

moim ukochanym kolorem dachowek sa szare i tego nic nie zmieni :) zwlaszcza, ze ten kolor oddaje charatker calego mojego domu :) oraz najwazniejsze nie brudza sie bardzo widocznie :)

Zgłoś | Cytuj | Link

20 września 2014, 22:35

szare też są ok ;) przyznaję :)

Zgłoś | Cytuj | Link

22 września 2014, 19:32

Każdy będzie chwalił to co ma, u mnie się sprawdza Creaton i mój dach nie wygląda tak samo jak pięć domów obok :D

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 21 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dach cieknie przy komimie, Czym uszczelnić? Liczba postów: 11 Grupa: Robimy dach Poradźcie proszę, czym można uszczelnić dach z blachy trapezowej bo zaczął cieknąć w okolicach kominów. Jak to można załatać? Silikonem (ale czy kwas octowy zaw...
  • Dach plaski - wady Liczba postów: 37 Grupa: Robimy dach A jaki Tobie się podoba? Nie myśl, co chce projektować architekt, tylko co ty chcesz mieć. Ja przez 5 lat marzyłam o plaskim dachu, ale gdy już zaczęłam konkret...
  • Z czego dach? Liczba postów: 283 Grupa: Robimy dach Zastanawiasz się, jak dbać o dach? Odwiedź https://poradnikbudowlany.eu/dlaczego-re gularne-czyszczenie-dachu-jest-kluczowe- do-utrzymania-trwalosci-pokrycia i do...
  • Jaki dach jest najtrwalszy? Liczba postów: 306 Grupa: Robimy dach Jak dla mnie ciężko stwierdzić, każdy typ dachu ma swoje zalety i wady, a trwałość tak naprawdę zależeć będzie od materiałów i od wykonania.
  • Jak policzyc powierzchnie szczytu domu Liczba postów: 8 Grupa: Robimy dach Jak obliczyć powierzchnię szczytu domu? Aby obliczyć powierzchnię szczytu domu (czyli powierzchnię trójkątnego lub trapezowego fragmentu ściany bocznej pod dac...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 351

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >