offline ![]() Aga71 doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() bud fachowiec
![]() ![]() |
Beckers posiada farby z atestem PZH dla alergików, oraz śnieżka ma także takie farby hipoalergiczne. Unikaj farb z połyskiem, gdyż mogą wydzielać się podczas malowanie opary żywicy akrylowej. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() justyna85 fachowiec
![]() ![]() ![]() |
Witam. Tak sie składa, że u mnie w rodzinie jest mały alergik. U nas pomalowało się więc ściany farbą śnieżka jest edycja specjalna Disneya,i powiem szczerze, że te farby to nie jest żaden chwyt reklamowy naprawdę nie zawierają składników alergizujących,a co do alergików to uwierz, że farba nie wystarczy (to zależy jakie silne występowanie alergii) My musieliśmy również wymienić ogrzewanie, okna i podłogi niestety koszty makabryczne no ale zdrowie dziecka ważniejsze. Mam nadzieję, że w jakiś sposób pomogłam. |
| |
offline ![]() Aga71 doświadczony
![]() |
|
|
Kolorowe farby na ścianę dla alergików
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- Fotowoltaika Liczba postów: 170 Grupa: Technologie... Cześć! Zastanawiam się, jaką moc powinna mieć fotowoltaika wrocław, żeby dobrze pokryć zapotrzebowanie domu jednorodzinnego. Czy ktoś z Was przechodził ten proc...
- Jakiej firmy dyski diamentowe? Liczba postów: 6 Grupa: Technologie... Beton to wymagający materiał, dlatego wybór odpowiednich narzędzi ma ogromne znaczenie. Wiertła diamentowe zapewniają precyzję i długą żywotność, co przekłada s...
- Jakie okna dachowe? Liczba postów: 397 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
- jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 633 Grupa: Technologie... Podobno Auris oferuje szybkie i rzetelne usługi budowlane. Znajomy wspominał, że jego kuzyn korzystał z ich pomocy przy budowie domu. Mówił, że był zadowolony z...
- czytniki RFID Liczba postów: 4 Grupa: Technologie... Rozważasz wdrożenie rfid w swojej firmie? To świetna decyzja, szczególnie w branży logistyki i magazynowania, gdzie technologia ta przynosi ogromne korzyści. Fi...