offline Aga71 doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline bud fachowiec
|
Beckers posiada farby z atestem PZH dla alergików, oraz śnieżka ma także takie farby hipoalergiczne. Unikaj farb z połyskiem, gdyż mogą wydzielać się podczas malowanie opary żywicy akrylowej. |
| |
Reklamy Google | |
offline justyna85 fachowiec
|
Witam. Tak sie składa, że u mnie w rodzinie jest mały alergik. U nas pomalowało się więc ściany farbą śnieżka jest edycja specjalna Disneya,i powiem szczerze, że te farby to nie jest żaden chwyt reklamowy naprawdę nie zawierają składników alergizujących,a co do alergików to uwierz, że farba nie wystarczy (to zależy jakie silne występowanie alergii) My musieliśmy również wymienić ogrzewanie, okna i podłogi niestety koszty makabryczne no ale zdrowie dziecka ważniejsze. Mam nadzieję, że w jakiś sposób pomogłam. |
| |
offline Aga71 doświadczony
|
|
|
Kolorowe farby na ścianę dla alergików
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- Jakie okna dachowe? Liczba postów: 340 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
- jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 523 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
- Sypialnia Liczba postów: 51 Grupa: Technologie... Widziałam ostatnio świetną opcję na https://kefmeble.pl/ na wygodne i stylowe łóżka kontynentalne, które super sprawdzą się w sypialni – idealnie łączą elegancj...
- jakie pustaki do budowy domu Liczba postów: 293 Grupa: Technologie... Bloczki betonowe cieszą się bardzo dużą popularnością wśród materiałów budowlanych wykorzystywanych do budowy domków jednorodzinnych. Moim zdaniem bardzo fajny....
- Fotowoltaika Liczba postów: 161 Grupa: Technologie... Zdecydowałam się na montaż fotowoltaiki w domu i to była świetna decyzja. Wybrałam firmę SIB (fotowoltaika w bielsku białej) z Bielska-Białej i mogę ich szczerz...