offline Aga71 doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline bud fachowiec
|
Beckers posiada farby z atestem PZH dla alergików, oraz śnieżka ma także takie farby hipoalergiczne. Unikaj farb z połyskiem, gdyż mogą wydzielać się podczas malowanie opary żywicy akrylowej. |
| |
Reklamy Google | |
offline justyna85 fachowiec
|
Witam. Tak sie składa, że u mnie w rodzinie jest mały alergik. U nas pomalowało się więc ściany farbą śnieżka jest edycja specjalna Disneya,i powiem szczerze, że te farby to nie jest żaden chwyt reklamowy naprawdę nie zawierają składników alergizujących,a co do alergików to uwierz, że farba nie wystarczy (to zależy jakie silne występowanie alergii) My musieliśmy również wymienić ogrzewanie, okna i podłogi niestety koszty makabryczne no ale zdrowie dziecka ważniejsze. Mam nadzieję, że w jakiś sposób pomogłam. |
| |
offline Aga71 doświadczony
|
|
|
Kolorowe farby na ścianę dla alergików
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- Automatyka przemysłowa - rozwój Liczba postów: 105 Grupa: Technologie... Strona https://www.zasilacze-meanwell.pl to świetne miejsce dla wszystkich, którzy szukają niezawodnych i wydajnych rozwiązań z zakresu zasilania. Oferta sklepu...
- jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 587 Grupa: Technologie... Jeśli szukasz miejsca w którym znajdziesz szeroki wybór elementów instalacji hydraulicznych, sanitarnych, techniki grzewczej, a także wyposażenia łazienek to ko...
- kupujecie materiały budowlane? Liczba postów: 762 Grupa: Technologie... Jeśli projekt budowlany wiąże się z koniecznością użycia materiałów, które muszą być w pełni zgodne z normami, warto wybrać kruszywo z certyfikatem . Certyfikat...
- Jakie okna dachowe? Liczba postów: 378 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
- Wycena izolacji pianką PUR Liczba postów: 10 Grupa: Technologie... Wejdź na olx i poszukaj ofert. -- Kris Polecam materace próżniowe