Kolorowe gniazda i włączniki

« Powrót do artykułu: Kolorowe gniazda i włączniki | « Powrót do grupy: Budowa i remont

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸

31 października 2017, 17:36

Zgadzam sie: good 0 bad

po gniazdkach z Ospela od razu widać jakość. Porządnie zrobione, łątwy montaż i nic nie odskakuje, nie trzeszczy. Zdziwiłem się nawet, że cenowo nie ma tragedii, są w takich dość przeciętnych cenach.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 listopada 2017, 20:36

Ja muszę przyznać, że jak zobaczyłem w internecie te kolekcje z Ospela, to obstawiałem, że pewnie będą drogie, ale rzeczywiście ceny są normalne a i jakościowo i pod względem wyboru wśród tylu kolekcji nie ma porównania.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 listopada 2017, 21:51

Ja patrząc na te kolekcje Ospela nie wiedziałam, na jaką mam się zdecydować. Wszystkie oryginalne, ładnie zrobione. I cenowo dobrze wychodzą, jak za taką jakość i kolekcje to nie uważam, że cena jest wysoka wręcz przeciwnie :)

Zgłoś | Cytuj | Link

27 grudnia 2017, 17:58

Ja mam szklaną ramkę z Ospela wkolorze czarnym ;) świetnie sie komponuje z resztą wnętrza ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

22 stycznia 2018, 21:30

Impresja złota to mój faworyt. Świetna kolekcja i w dodatku jest super wykończona. Kolor idealnie pasuje do mojego stylu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 lutego 2018, 20:07

Mi się podoba Sonata Prestige, jest taka nowoczesna i stylowa :)

Zgłoś | Cytuj | Link

12 marca 2018, 21:14

Ja jestem wierna kolekcji Impresji Złotej - bardzo oryginalna, robi wrażenie na śćianach

Zgłoś | Cytuj | Link

16 marca 2018, 21:54

Dla mnie największe wrażenie robi impresja srebrna. W szczególności w zestawieniu z miętowymi i szarymi ścianami. Mega efekt.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 marca 2018, 21:27

Osprzęt zamontowany. Postawiliśmy na kolekcję Sonata Prestige - wygląda ciekawie i oryginalnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 kwietnia 2018, 09:15

Jeśli chodzi o osprzęt to mój wybór padł na Elektrotek http://artelektro.pl/ , którym zawdzięczam niewiarygodną jakość i super cene. Ich produkty okazały się niezmiernie potrzebne na terenie mojego domu. :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 183

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >