Cześć!
Przychodzę do Was z pytaniem odnośnie tego jak odpowiednio
zabrać się za wybór najmodniejszych kolorów ścian do
niedużego mieszkania. Przyszedł czas na odświeżenie
wnętrza i właśnie nie wiem w jakim kierunku kolorów
warto pójść, żeby wnętrze było nowoczesne, ale też
nie powodowało tego że będzie jednak dużo, dużo
ciemniej. Pomożecie, będę wdzięczny za wszystkie
podpowiedzi i porady z Waszej strony!
offline Tomek111 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Bordon44 fachowiec
|
Za trendami ciężko jest naprawdę nadążyć i przede wszystkim kolory muszą się Wam podobać no i najlepiej jak będą współgrały z kolejnymi pomieszczeniami. My jednak wybraliśmy bieli i szarości, natomiast w naszej sypialni zdecydowanie wygrała butelkowa zieleń. Jak chcesz trochę poszerzyć wiedzę odnośnie trendów wnętrzarskich to myślę, że warto właśnie odwiedzić takie artykuły, jak na przykład https://wnetrza-ze-smakiem.pl/trendy-2019-wie my-jakie-kolory-beda-modne-w-przyszlym-roku-w-aranzacji-wnet rz gdzie bardzo ciekawie poruszyli ten temat i można wyciągnąć z niego sporo przydatnych inspiracji. Mam nadzieję, że skorzystacie i że właśnie nie będzie w mieszkaniu zbyt ciemno :) |
Ten post był edytowany przez Bordon44 dnia: 19 października 2021, 12:12 | |
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
Szczerze mówiąc aktualnie modne(o ile nie zawsze) będą
odcienie bieli i metalicznego kontrastu. |
| |
Gość: LouisWer praktykant |
skdrlbsdjk37909453 |
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline andrzej89 fachowiec
|
Trudno się z wypowiedziami poprzedników nie zgodzić, bo rzeczywiście jeśli chodzi o wybór ciekawych kolorów ścian do swojego wnętrza które będą modne przez kolejne lata, ale też nie za bardzo przytłaczające to chyba biele, lekkie szarości, szałwia, czy tez odcienie zieleni będą świetne. W mojej opinii akurat artykuł https://wnetrza-ze-smakiem.pl/trendy-2019-wie my-jakie-kolory-beda-modne-w-przyszlym-roku-w-aranzacji-wnet rz jest bardzo dobrze napisany i właśnie uwzględnia te i jeszcze więcej kolorów które są teraz w trendzie. |
| |
offline e-Rzecznik Śnieżka fachowiec
|
Szanowni Państwo, |
| |
Gość: Igylla praktykant |
|
| |
Gość: Fealicja praktykant |
Ja maluję od lat na biało i nie zastanawiam się nad tym, jaki dokładnie kolor wybrać. Tylko trzeba się skupić na tym, aby wybrać odpowiednią farbę, mi najbardziej pasuje Magnat Ceramic Care. Elegancko kryje, biel ma świetny odcień, do tego nie żółknie. Plusem farby jest także to, że poprawia jakość powietrza w pomieszczeniu |
| |
offline Lucy33 majster
|
|
|