Kolory farb

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

21 czerwca 2011, 13:37

Zgadzam sie: good 0 bad

Szukam jakiś ekstrawaganckich połączeń kolorów ?

Dziwnych lecz gustownych... jakieś propozycje ?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 czerwca 2011, 13:47

Zob. sobie ten artykuł może chodź trochę pomoże
Nowoczesne i glamour wnętrza
ja osobiście lubię obcować w trochę ciemniejszych kolorach, bardzo podoba mi się połączenie czerń- biel .

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 czerwca 2011, 09:38

Polecam wątek z innego forum - bardzo dużo zestawień kolorystycznych inspirowanych obrazami znanych malarzy - rewelacyjne palety barw
http://babiniec-cafe.pl/viewtopic.php?t=7372

Zgłoś | Cytuj | Link

22 czerwca 2011, 11:04

Dulux ma taką kolekcję farb Intensiv. Na zdjęciach masz połączenia koloru intensywnego ze stonowanym.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lipca 2011, 19:13

Proponuję udać się na stronę bądź do sklepu fluggera, wiem, że mają strasznie duzo kolorów, nie pamiętam dokładnie ile, ale moja siostra pokój sobie malowała ostatnio, zachwalała ich sobie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 lipca 2011, 09:38

Wiecie zawsze można potrzeć sb na stronach producentów jakie kolory, iść do swojego pobliskiego sklepu i zamówić dany kolor ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

21 lipca 2011, 09:53

ale w tym wątku pytano raczej o połączenia kolorów, a nie o producentów, kto jakie ma farby, bo większość z nich ma pełne palety barw, przynajmniej tych, którzy farby mieszają na miejscu, a nie sprzedają gotowe kolory;)...dla mnie bardzo ciekawym połączeniem jest granat ze złotym, wiem, bo pisalem gdzieś, że córka ma w swoim pokoju zlote drzwi (drewniane)i mnóstwo złotych akcentów, a sciany sa granatowe i wierzcie mi, ze efekt nie jest przytlaczajacy, co prawda nie dla mnie takie rozwiazanie i przyznam szczerze, ze nie bylem za bardzo za tym pomyslem, no ale to coreczka tatusia, wiec musialem uledz;D

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lipca 2011, 23:19

no ja tam bym się nie odważył drzwi na złoto pomalować. No ale w sumie musiałbym zobaczyć jak to wygląda, bo szczerze to się nigdy z takim wnetrzem nie spotkałem.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lipca 2011, 12:26

powiem Ci, ze ja tez sobie nie wyobrażałema, a efekt przeszedł moje oczekiwania, córka zadowolona, a drzwi nie gryzą mi sie z niczym, ale moze dlatego, ze są na ostatnim piętrze, gdzie jest jeszcze tylko łazienka i pralnio-suszarnia

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lipca 2011, 14:06

uihcjfd

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...
  • Mała kuchnia - nasze pomysły na poradzenie sobie Liczba postów: 105 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym mogę polecić ofertę sklepu, z którego sam regularnie korzystam. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z akcesoriami i wyposażeniem d...
  • Meble metalowe do domu Liczba postów: 40 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
  • Praca za granicą - jak ją znaleźć Liczba postów: 76 Grupa: Ciekawe pom... Dziś do Niemiec wyjeżdżą również specjaliści np. z branży IT, dziś rynek pracownika sięga również dalej niż tylko do granicy. Rekrutacja specjalistów IT to jedn...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19398 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 304

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >