Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
Ja teraz przerzuciłem się na ZwCad 2017 i jestem z niego mega zadowolony. Co do szybkości działania i funkcjonalności nie mam żądnych zarzutów. Dobrze, ze zrobili również dodatkowe szkolenia z obsługi jak ktoś potrzebuje, a co do obsługi bloków i obrazów rastrowych to spokojnie sobie z nimi radzi ;) |
| |
Reklamy Google | |
offline Bordon44 fachowiec
|
W mojej opinii zdecydowanie warto wziąć pod uwagę w takim razie ZwCAD-a i oczywiście w wersji 2020 ale i najnowszej aktualizacji 2021 który jak na razie prezentuje się w mojej opinii najlepiej pod względem jakości do ceny. Stabilność działania, wygoda, funkcjonalność i bardzo dobrze przygotowana baza nakładek do ułatwienia różnego typu prac. |
| |
Gość: JamesAdano praktykant |
|
| |
Gość: unlappy praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: acopobifqa praktykant |
|
| |
Gość: Mahalia praktykant |
|
|
Komputerowe projektowanie domów - polska wersja najnowszego wydania Autodesk Revit Architecture
«
Powrót do artykułu: Komputerowe projektowanie domów - polska... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Podłoga na gruncie w domu bez podpiwniczenia - jak... Liczba postów: 22 Grupa: Budowa i re...
- Prawidłowe wykonanie hydroizolacji w łazience - na... Liczba postów: 15 Grupa: Budowa i re...
- Winda z panelem dotykowym czy klasycznymi przycisk... Liczba postów: 23 Grupa: Budowa i re... Windy można montować także w budynkach które są już od dawna oddane do użytku. Trzeba sprawdzić tylko jakie są dostępne opcje, skontaktować się ze sprawdzonym w...
- Elewacja domu Liczba postów: 149 Grupa: Budowa i re... Klinkier to doskonały wybór do dekoracji ścian ze względu na swoją trwałość oraz elegancję. Dzięki niemu można stworzyć unikatową przestrzeń pełną klasyki i now...
- Fasada budynku jaką elewację wybrać Liczba postów: 7 Grupa: Budowa i re... Szanowni Państwo, Dom powinien mieć dobrze wykonaną elewację. Klinkier jest materiałem ponadczasowym, który dobrze łączy się z innymi materiałami, jak również j...