Konferencja Specjalistów Logistyki, 14-15.03.2019, Warszawa

« Powrót do grupy: Pasje forumowiczów

28 lutego 2019, 16:06

Zgadzam sie: good 0 bad

Kogo jeszcze spotkam na konferencji? W sumie chyba jedno z istotniejszych wydarzeń w tym roku w tej dziedzinie. Najbardziej interesuje mnie wystąpienie prezesa JARTOMU i dr Mirosława Antonowicza. Chętnie wezmę od was jakieś kontakty, żeby pogadać na miejscu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 marca 2019, 15:59

Chyba najważniejsze, że zjedzie się cała branża - a ciekawych wystąpień zapowiada się sporo.
Wydaje mi się, że to będzie najistotniejsze wydarzenie/konferencja branżowa tego roku.
Też na nią czekamy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 marca 2019, 20:39

Ja też się wybieram, nie darowałbym sobie jakbym opuścił tę konferencje. Wiele ciekawych tematów a do tego sami ludzi z branży. Już się nie mogę doczekać!

Zgłoś | Cytuj | Link

10 marca 2019, 22:08

Tutaj http://www.konferencja-specjalistow-logistyki .jartom.com/program podrzucam Wam plan konferencji. Ja też oczywiście się wybieram. Będzie wiele interesujących wystąpień no i ważne tematy poruszone zostaną. Taka konferencja to duży kop w kierunku rozwoju, nowe pomysły, dyskusje.... Każdej firmie tego trzeba.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 marca 2019, 21:11

na pewno duzo osob bedzie na tej konferencji z tego co gadalem z roznymi firmami z ktorymi wspolpracujemy, duzo ludzi bedzie to dyskusje beda ciekawe, tego mozna byc pewnym

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 marca 2019, 21:49

Konferencja już za dwa dni, ja tez się wybieram. Każda licząca się w branży firma na pewno się stawi, nie można takiego wydarzenia branżowego opuścić przecież.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 marca 2019, 23:33

Też się wybieram. Zapowiadają sie intensywne dwa dni. Pierwszy dzień to wystąpienie a drugi to warsztaty i biznes forum. Na jakie tematy najbardziej czekacie? Czyje wystąpienia ciekawią Was najbardziej?

Zgłoś | Cytuj | Link

13 marca 2019, 12:20

Ja już jestem przygotowany ;) Spakowana walizeczka a i w głowie wszystko poukładane. Kilka tematów chciałbym przedyskutować z ludźmi z branży i liczę że mi się uda. Może nawet uda się porozmawiać z kimś z występujących osob. Zobaczymy.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 marca 2019, 13:37

Panowie, widzimy się jutro. Może nawet uda nam się ze sobą gdzieś tam porozmawiać. Gala wieczorna będzie dość długa więc jakieś nowe kontakty w branży też można zawiązać. Do jutra!

Zgłoś | Cytuj | Link

14 czerwca 2019, 15:58

Samo wystąpienie jest bardzo ważne, miejsce takiej konferencji jak i również to jakiego sprzętu używa prowadzący. My właśnie coś takiego będziemy prowadzić we wrześniu, ale mimo wszystko rozglądamy się juz za ekranem projekcyjnym coś jak tutaj https://wizualizer.pl/Ekrany-projekcyjne-k301 / tego jeszcze nie mamy.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Motoryzacja Liczba postów: 75 Grupa: Pasje forum... Hej, czy ktoś z Was kupował części samochodowe w sklepie Auto Części Lipiec - https://autoczesci-lipiec.pl/oferta/skle p-motoryzacyjny-swiebodzin jeśli tak to po...
  • Własny biznes-warto? Liczba postów: 388 Grupa: Pasje forum... W dobie pracy zdalnej ochrona sieci jest kluczowa, a firewall Fortigate dostarcza skutecznych narzędzi dla zespołów pracujących w różnych lokalizacjach. Dzięki....
  • Samochód zastępczy na czas naprawy Liczba postów: 14 Grupa: Pasje forum... Sprowadzanie aut z Kanady może być korzystne, szczególnie jeśli chodzi o pojazdy luksusowe, które są tańsze niż ich europejskie odpowiedniki. Proces importu obe...
  • Samochód dla rodziny Liczba postów: 88 Grupa: Pasje forum... A czy wiecie, jak wymienić koło w samochodzie? Tak naprawdę mało kto ma o tym pojęcie. Dlatego w sytuacji kryzysowej warto wiedzieć o takiej możliwości jak wymi...
  • Czy sprzedajecie swoje rzeczy, których nie używaci... Liczba postów: 8 Grupa: Pasje forum... As the Dino Game Offline speed increases, it can become more stressful. Stay calm and maintain your focus to react quickly to obstacles.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 310

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >