U nas konserwacja dachu kompleksowo zajęła się firma www.debinski.pl . bardzo przyjemna współpraca, wszystko wyjaśnili, zrobili dokładnie i to za bardzo atrakcyjne pieniądze więc śmiało mogę polecić.
Gość: łukasz45 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Costucha majster
|
Ja do konserwacji dachu mogę polecić firmę Grupa Biotop. Bardzo profesjonalnie wykonali u mnie pracę. |
| |
Reklamy Google | |
offline andrzej89 fachowiec
|
|
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
Dokładnie może warto wcześniej poznac dokładnie opinie na temat wyboru pokrycia dachowego i producentów. Ja również jestem tutaj za Braas ze względu na duże doświadczenie, świetne warunki gwarancyjne oraz szeroki wybor modeli ale tak jak piszecie to juz indywidualna decyzja. |
| |
Gość: yvettepn11 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: nationwide insurance praktykant |
|
| |
Gość: Mikasa82 praktykant |
Polecam szczególnie piankę Pur charakteryzuje lekkość i wysoka przyczepność do podłoża. Mamy od dawna u siebie, widzę ogromne zmiany zdecydowanie na plus. Ale co do dachów wybrała bym wełną mineralną. Nam kładła firma www.debinski.pl, bardzo polecam. |
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
|
| |
Gość: piotr praktykant |
Firma https://www.malowaniedachy.pl specjalizuje się w impregnacji oraz malowaniu dachów metodą alpinistyczną. Wykonują je przy pomocy pędzlowania, uprzednio profesjonalnie myjąc całą powierzchnię. |
|