Koperta kurierska

« Powrót do grupy: Pasje forumowiczów

14 sierpnia 2021, 21:27

Zgadzam sie: good 0 bad

My też dużo paczek wysyłamy i zgadzam się, że odpowiednie zapakowanie to podstawa. A nie tylko u nas koperty idą w ruch, wysyłamy też sporo kartonów i to często z cennymi przedmiotami w środku. Jak je odpowiednio zabezpieczyć? My wykorzystujemy skropaki do pakowania kartonów, w rozsądnej cenie zamawiamy online i wypełniamy puste przestrzenie w kartonach za ich pomocą. Dzięki temu do klienta dochodzi towar bez żadnych zniszczeń, a paczka nie jest wcale cięższa nawet jak sporo skropaków się wsypie do kartonu. Polecam spróbować.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 sierpnia 2021, 12:09

Oczywiście, że trzeba dobrze pakować nasze przesyłki, aby nasi klienci byli zadowoleni. Ja używam różnego rodzaju kartonów, które zabezpieczam, bo często nasi klienci zamawiają sobie delikatne rzeczy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 sierpnia 2021, 21:41

Wszystko zalezy od tego co konkretnie chcesz wysłać. Paczucha musi być dobrze zabezpieczona, a to co w środku odpowiednio owinięte folią bąbelkową. W przypadku samych kopert to tutaj w w sklepi https://przeprowadzkisklep.pl/ mają juz takie gotowe koperty bąbelkowe dzieki czemu nie trzeba się martwić o dodatkowe owijanie produktów w kopercie

Ten post był edytowany przez zofijeczka dnia: 22 sierpnia 2021, 21:42
Zgłoś | Cytuj | Link

29 listopada 2021, 15:22

Słuchajcie, a jeśli chodzi o koperty kurierskie to kupował ktoś może tutaj https://kraften.pl/ ? Póki co zamawiałam tutaj pudełka i kartony fasonowe. Może ktoś mi pomoże

Zgłoś | Cytuj | Link

1 grudnia 2021, 11:24

Dzięki za polecenie, muszę nabyć większą ilość takich kopert.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19676 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 211

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >