offline ![]() Aleksandrasmajli kierownik
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Wiercik praktykant |
Sam nigdy się czymś takim nie zajmowałem, bo to już o to dba góra, czyli organizator budowy, główny wykonawca itd, ale takie stacje transformatorowe znajdziesz na pewno tutaj: http://zpue.pl/kontenerowe-stacje-transformat orowe, myślę że właśnie o coś takiego Ci chodzi:) |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: egert praktykant |
|
| |
![]() Gość: Deris praktykant |
Ja wam osobiście mogę polecić agregaty www.genus-power.com/pl/agregaty-genus-opinie< /a>. Na mojej budowie korzystam z tych agregatów i nigdy nie mam problemu z brakami w mocy. |
| |
![]() Gość: wikus200 praktykant |
Razem z bratem korzystaliśmy z transformatorów zakupionych od algrakrol.pl , gdy budowaliśmy nasze domy. Sprawdziły się w 100%, na medal. |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: hassan praktykant |
Ja polecam aparaturę od www.zwarpol.com, która jest bezawaryjna. Pracuję na co dzień przy transformatorze wielkoprądowym ich marki w elektrowni ciepła i nigdy awarii nie było. |
| |
![]() Gość: luser praktykant |
Niezawodny transformator, z jakim się zetknąłem w swojej pracy był od www.zwarpol.com. Przy wyposażeniu mojej hali produkcyjnej okazali się bezkonkurencyjni w temacie. |
| |
offline ![]() Dip-Stal.pl doświadczony
![]() |
|
Ten post był edytowany przez Dip-Stal.pl dnia: 11 września 2018, 15:08 | |
| |
![]() Gość: bull909 praktykant |
Podobno bardzo polecany jest transformatory mocy firmy SGB z racji tego, że firma świadczy usługi na wysokim poziomie i takie transformatory mocy są odpowiednio budowane w zależności od potrzeb osób zamawiających. Koniecznie musicie sprawdzić, co i jak. |
| |
![]() Gość: jolyn praktykant |
Na pewno musicie mieć zapas paliwa do nich. Takie duże agregaty potrzebują odpowiednią ilość paliwa. Polecam wam zajrzeć na stronę https://kwiatkowski.com.pl/ Jest to sprawdzony dostawca paliw, z którym sam od dawna współpracuję. Im można w pełni zaufać. |
|
Korzystacie na budowie z agregatów czy transformatorów?
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Remont mieszkania Liczba postów: 77 Grupa: Firmy budow... Swoją drogą, przeglądałem ostatnio klej polimerowy i wygląda to sensownie – ktoś testował/próbował/używał? Zastanawiam się, jak się sprawdza na różnych powierzc...
- Własna firma Liczba postów: 310 Grupa: Firmy budow... Kancelaria specjalizuje się w sprzedaży, skup zadłużonych spółek i likwidacji spółek, zapewniając pełną obsługę prawną oraz doradztwo biznesowe. Oferują równi...
- Dekorator wnętrz Liczba postów: 200 Grupa: Firmy budow... Bigg Boss 19 is expected to be even better, as it will open doors for commoners once again, with only a few celebrities joining the season. This mix promises m...
- Instalacje SANITARNE I GRZEWCZE. Liczba postów: 48 Grupa: Firmy budow... Przy ostatniej realizacji przebudowy zaplecza sanitarnego w szkole szukaliśmy kabin, które będą trwałe, estetyczne i łatwe w utrzymaniu. Finalnie postawiliśmy n...
- Budowa domu jednorodzinnego Liczba postów: 357 Grupa: Firmy budow... A czy przykładowo wiecie już gdzie pozyskacie dobry beton? Tak pytam, ponieważ zastanawiam się nad tym gdzie dokonac dla siebie na budowę taki...