offline Aleksandrasmajli kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Wiercik praktykant |
Sam nigdy się czymś takim nie zajmowałem, bo to już o to dba góra, czyli organizator budowy, główny wykonawca itd, ale takie stacje transformatorowe znajdziesz na pewno tutaj: http://zpue.pl/kontenerowe-stacje-transformat orowe, myślę że właśnie o coś takiego Ci chodzi:) |
| |
Reklamy Google | |
Gość: egert praktykant |
|
| |
Gość: Deris praktykant |
Ja wam osobiście mogę polecić agregaty www.genus-power.com/pl/agregaty-genus-opinie< /a>. Na mojej budowie korzystam z tych agregatów i nigdy nie mam problemu z brakami w mocy. |
| |
Gość: wikus200 praktykant |
Razem z bratem korzystaliśmy z transformatorów zakupionych od algrakrol.pl , gdy budowaliśmy nasze domy. Sprawdziły się w 100%, na medal. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: hassan praktykant |
Ja polecam aparaturę od www.zwarpol.com, która jest bezawaryjna. Pracuję na co dzień przy transformatorze wielkoprądowym ich marki w elektrowni ciepła i nigdy awarii nie było. |
| |
Gość: luser praktykant |
Niezawodny transformator, z jakim się zetknąłem w swojej pracy był od www.zwarpol.com. Przy wyposażeniu mojej hali produkcyjnej okazali się bezkonkurencyjni w temacie. |
| |
offline Dip-Stal.pl doświadczony
|
|
Ten post był edytowany przez Dip-Stal.pl dnia: 11 września 2018, 15:08 | |
| |
Gość: bull909 praktykant |
Podobno bardzo polecany jest transformatory mocy firmy SGB z racji tego, że firma świadczy usługi na wysokim poziomie i takie transformatory mocy są odpowiednio budowane w zależności od potrzeb osób zamawiających. Koniecznie musicie sprawdzić, co i jak. |
| |
Gość: jolyn praktykant |
Na pewno musicie mieć zapas paliwa do nich. Takie duże agregaty potrzebują odpowiednią ilość paliwa. Polecam wam zajrzeć na stronę https://kwiatkowski.com.pl/ Jest to sprawdzony dostawca paliw, z którym sam od dawna współpracuję. Im można w pełni zaufać. |
|
Korzystacie na budowie z agregatów czy transformatorów?
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Dekorator wnętrz Liczba postów: 134 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie modernizację systemu grzewczego, gorąco polecam ogrzewanie podłogowe. To rozwiązanie jest niezwykle komfortowe – ciepło równomiernie rozchodzi....
- Własna firma Liczba postów: 286 Grupa: Firmy budow... Jeżeli są tutaj osoby, które mają problemy związane ze swoją firmą, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie firmę DEBERG - zadłużona spółka co grozi....
- Pomoc przy termoodernizacji Liczba postów: 8 Grupa: Firmy budow... Będe wymieniał w dość starym domu ogrzewanie i rozważam pompę ciepła, fotowoltaikę. Słyszałem też o dofinansowaniach. W związku z tym, czy znajdę firmę, która o...
- Dezynfekcja Dezynsekcja Deratyzacja Liczba postów: 143 Grupa: Firmy budow... Fajny wątek . Naprawdę bardzo dużo się dowiedziałem. ________________________ _______________________ audyt wewnętrzny w jednostkach sektora finansów publicznyc...
- atrakcje na imprezę Liczba postów: 3 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie imprezę i szukacie czegoś, co zrobi wrażenie na gościach, to fotobudka będzie strzałem w dziesiątkę! Miałam ją na swoim przyjęciu urodzinowym i...