Kostka

« Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12 13  ▸  ▸▸

14 listopada 2016, 23:12

Zgadzam sie: good 0 bad

Wiecie co, do czyszczenia takiej kostki wzelkiego rodzaju to jeszcze trzeba sobie zamówić myjkę ciśnieniową, np. taką z http://www.aatrenkar-karcher.pl/ to jest fajny sprzęt, pozwalający dobrze i wygodnie pracować. Nie uważacie tak samo jak ja?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 listopada 2016, 22:12

Ja jednak wolałem kupić Chwastout oraz Reduktor na porosty i zabrudzenia a nanosiłem je ręcznie wałkiem. Jednak karcher zawsze się przydaje.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 listopada 2016, 17:08

Widzę, że już ktoś polecał Pro Ogrodzenia. Zgadzam się z przedmówcą apropo tej firmy. Ceny mają niezłe, profesjonalizm wysoki (u mnie wszystko w mig położyli) i zrobią dokładnie tak jak będziesz chciał to jest ich największy atut. Bardzo personalnie podchodzą do każdego klienta a przynajmniej ja miałem takie wrażenie :) Ja mam coś takiego jak na 2 zdjęciu http://pro-ogrodzenia.pl/index.php/siatka-ogrodzeniowa/

Zgłoś | Cytuj | Link

27 listopada 2016, 22:02

Ja osobiście polecam Superbruk ciekawe kostki fajne rozwiąznia. Produkty super.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 listopada 2016, 19:28

Ta chwastoutem pozbędziesz sie każdego chwasta a preparatem nano super doczyscisz kostke, pozbruk pod tym względem ma super preparaty.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 grudnia 2016, 21:11

No zgadzam się, preparaty Pozbruka bardzo silnie działają na zabrudzenia i chwasty, czyści się niezwykle prosto i skutecznie a kostka wygląda potem niesamowicie.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 grudnia 2016, 20:15

No tylko trzeba już sobie dobrać jakie będą nam potrzebne na stronie pozbruk.pl bo mają spory wybór środków do zabezpieczeń kostki.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 grudnia 2016, 10:12

No własnie ja jak dobieralem to skorzystałem z opcji zapytaj na ich stronie i fachowiec mi dobrał odpowiednią do potrzeb.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 marca 2017, 20:32

Ja zawsze na swoją kostke Linea nakładam środek NANO i taka kostka bardzo dużo zyskuje na wytrzymałości i nabiera takiej nowej świeżości.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 marca 2017, 21:36

Kostki od Pozbruk od razu mają powłokę H-Plus która chroni je przed wilgocią, mrozem i solami odradzającymi, rzadko która kostka od razu jest tak z góry doinwestowana.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12 13  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jakie ogrodzenie? Liczba postów: 31212 Grupa: Ogrodzenia... [quote=R-met.pl]Zgadzam się aczkolwiek nie mam pewności czy panele ogrodzeniowe są na tyle reprezentatywne aby zawsze umieszczać je na front, może lepszą opcją....
  • Jakie nowoczesne ogrodzenie wybrać. Liczba postów: 10784 Grupa: Ogrodzenia... Odkryj szeroką gamę drewnianych listew oferowanych przez https://listwywplot.pl/kategorie/drewnia ne-listwy/. Ich produkty są idealne do tworzenia pięknych i trw...
  • jak wysoki płot? i z czego? Liczba postów: 4085 Grupa: Ogrodzenia... drewniany najlepszy
  • Ogrodzenie ogrodka? Liczba postów: 402 Grupa: Ogrodzenia... No to może jakiś piękny mur Amsterdam bądź ogrodzenie Karo które też pozwoli Ci się fajnie odciąć od natrętnych sąsiadów którzy też lubią zaglądać na czyjeś pod...
  • Projektowanie i wstępna wycena ogrodzenia Liczba postów: 135 Grupa: Ogrodzenia... Może sprawdzic jeszcze ogrodzenia od Pozbruk, znajdziesz u nich dość duży wybor modeli oraz sporo inspiracji jeżeli chodzi o ogrodzenia.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 366

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >