Zgadzam się Mariusz zdecydowanie Pozbruk, jezeli szukasz urozmaicenia i jakości w jednym. Ja brałem u ich dystrybutorów Bruk Poznanśki oraz Linea na taras. Od 3 lat mam i nie mam zastrzeżeń pieknie się trzyma. Teraz na wszelki wypadek planuję może płynem Nano dodatkowo je zabezpieczyc, bo pozorny zawsze ubezpieczony :)
offline Emilek43 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline KaśkaSz doświadczony
|
Szukaj firmy, która się w tym specjalizuje tak ta - bruki. Bo "fachowcy" od wszystkiego nie mają o tym pojęcia i potem kostka jest krzywa i same problemy. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: michasio praktykant |
ja współpracowałem z firmą http://gryf-kostka.pl/o-firmie/ zamówiłem u nich kostkę brukową i usługi brukarskie, całość mnie nie kosztowała drogo, a zadanie zostało wykonane bardzo dobrze |
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
|
| |
Gość: Greggy praktykant |
U nas kostkę kładła firma Sokołowski, tutaj masz namiar http://www.brukarstwo.com/. Pracowali sprawnie, bardzo dokładnie, jednym słowem: solidnie. Mogę śmiało polecić, rzadko się trafia na tak profesjonalnych fachowców. |
| |
Reklamy Google | |
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
Gość: dobri praktykant |
Ja nie miałem problemu z ułożeniem bruku i z profesjonalnym podejściem brukarzy do swojej pracy. Faktem jest to, że poprosiłem firmę, z której kupowałem kostkę o namiary do solidnych ludzi zajmujących się układaniem - kontakty dostałem i skorzystałem. Bardzo przyjemna współpraca zarówno z Bruk Betem jak i brukarzami. |
| |
Konto usunięte praktykant |
Jeżeli sami nie mamy na tyle doświadczenia czy umiejętności aby położyć kostkę brukowa,to faktycznie warto skorzystać z usług profesjonalnej firmy,gdzie będziemy mieli pewność co do wysokiej jakości i fachowości. zresztą tym zajmujemy się na co dzień więc służymy radą na www.Rszmicio.pl |
| |
offline Japon fachowiec
|
|
| |
Gość: piasek87 praktykant |
A układanie kostki brukowej jakiej firmie poleciliście? Macie sprawdzoną firmę, która się tym trudni? O firmie Sokołowski słyszałem świetne opinie, znacie może? |
|