Kostka brukowa

« Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

11 stycznia 2016, 21:16

Zgadzam sie: good 0 bad

Zgadzam się Mariusz zdecydowanie Pozbruk, jezeli szukasz urozmaicenia i jakości w jednym. Ja brałem u ich dystrybutorów Bruk Poznanśki oraz Linea na taras. Od 3 lat mam i nie mam zastrzeżeń pieknie się trzyma. Teraz na wszelki wypadek planuję może płynem Nano dodatkowo je zabezpieczyc, bo pozorny zawsze ubezpieczony :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 lutego 2016, 18:02

Szukaj firmy, która się w tym specjalizuje tak ta - bruki. Bo "fachowcy" od wszystkiego nie mają o tym pojęcia i potem kostka jest krzywa i same problemy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 lutego 2016, 14:56

ja współpracowałem z firmą http://gryf-kostka.pl/o-firmie/ zamówiłem u nich kostkę brukową i usługi brukarskie, całość mnie nie kosztowała drogo, a zadanie zostało wykonane bardzo dobrze

Zgłoś | Cytuj | Link

26 maja 2016, 14:53

Wiele zależy jakiej kostki szukamy w stylistce bardziej universalnej czy dekoracyjnej. Przy wyborze nie można pominąć pozbruk, bo z tego co widziałem to nie wiem czy ktoś ma większą ofertę w takiej klasie.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 maja 2016, 23:01

U nas kostkę kładła firma Sokołowski, tutaj masz namiar http://www.brukarstwo.com/. Pracowali sprawnie, bardzo dokładnie, jednym słowem: solidnie. Mogę śmiało polecić, rzadko się trafia na tak profesjonalnych fachowców.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 czerwca 2016, 14:46

Prawda ciężko znaleźć dobrych fachowców.. Przynajmniej z producentem kostki nie miałem problemu, bo Pozbruk sprawdził się w 100%. Dory kontakt, szybka realizacja zamówienia i wszystko zgodnie z opisem.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 czerwca 2016, 17:10

Ja nie miałem problemu z ułożeniem bruku i z profesjonalnym podejściem brukarzy do swojej pracy. Faktem jest to, że poprosiłem firmę, z której kupowałem kostkę o namiary do solidnych ludzi zajmujących się układaniem - kontakty dostałem i skorzystałem. Bardzo przyjemna współpraca zarówno z Bruk Betem jak i brukarzami.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2016, 10:13

Jeżeli sami nie mamy na tyle doświadczenia czy umiejętności aby położyć kostkę brukowa,to faktycznie warto skorzystać z usług profesjonalnej firmy,gdzie będziemy mieli pewność co do wysokiej jakości i fachowości. zresztą tym zajmujemy się na co dzień więc służymy radą na www.Rszmicio.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

29 września 2016, 20:20

Kostka Holland przeznaczona na masową skalę. Można ją zobaczyć w każdym mieście :)

Zgłoś | Cytuj | Link

30 września 2016, 00:00

A układanie kostki brukowej jakiej firmie poleciliście? Macie sprawdzoną firmę, która się tym trudni? O firmie Sokołowski słyszałem świetne opinie, znacie może?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Kostka Liczba postów: 523 Grupa: Ogrodzenia... Jeżeli będziesz szukał dobrej jakości kostek brukowych to polecam zwrócić uwagę na rozwiązania proponowane przez Pozbruk jak m.in model Wenecja, Lido, bądź Plaz...
  • jak wysoki płot? i z czego? Liczba postów: 4087 Grupa: Ogrodzenia... drewniany najlepszy
  • Plamy na kostce brukowej Liczba postów: 425 Grupa: Ogrodzenia... Być może jakieś grzyby lub rośliny zaczynają wyrastać. Warto w takim przypadku bardzo dokładnie wyczyścić kostkę, przede wszystkim na jej łączeniach.
  • Ogrodzenie działki Liczba postów: 502 Grupa: Ogrodzenia... Jeżeli chodzi o wybór dobrej jakości ogrodzenia to myślę, że warto pójść w stronę propozycji od Pozbruk które zapewniają wysoką jakość wykonania, estetykę i peł...
  • Jakie ogrodzenie? Liczba postów: 31221 Grupa: Ogrodzenia... [quote=R-met.pl]Zgadzam się aczkolwiek nie mam pewności czy panele ogrodzeniowe są na tyle reprezentatywne aby zawsze umieszczać je na front, może lepszą opcją....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19443 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 115

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >