wiem, że jeśli chodzi o transport materiałów brukarskich i ogółem sprzedaż kostki brukowej, można zagadać do http://www.kostka-ditrich.pl/ - jak to Twoje okolice to zawsze można zadzwonić i dopytać, chociaż i na stronie mają sporo informacji. U nas jest od nich kostka , leży ładnie.
Stron: 26 ▾ ◂◂ ◂ 9 10 11 12 13 ▸ ▸▸
Gość: lorii praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline MariuszJab inżynier
|
Hm, no nie wiem. Widziałem na różnych forach, że koszty transportu potrafią być dużo większe, niż 300 zł które podałeś. Wszystko zależy od ilości zamawianego materiału. A mieszkam w podlaskim i z tego co patrzyłem na stronie pozbruku, to z dystrybutorami raczej słabo, chyba że mapka nie jest aktualizowana na bieżąco w co szczerze wątpię. |
| |
Reklamy Google | |
offline ottenjeden fachowiec
|
|
| |
offline MariuszJab inżynier
|
|
| |
Gość: jarek69 praktykant |
ja sam wolałem tego nie robić, wiadomo że jak zrobisz złe podłoże to wszystko w krótkim czasie zacznie nierówno osiadać i wszystko trzeba robić od nowa. U nas kostkę położyła firma www.multiserwis.info, bardzo sprawnie im to poszło. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: banski praktykant |
kostkę brukową zamówiłem u http://gryf-kostka.pl/ mają świetny wybór produktów, bardzo mi się spodobały produkty polbruku, mają ciekawe wzory |
| |
offline antbramka praktykant
|
Chętnie poczytam wasze komentarze, za rok planujemy z mężem właśnie kostką brukową wykończyć podjazd i taras w domu. Nie spodziewałam się, że tak bardzo popularne jest brukarstwo.Wrocław chyba jest dobrym przykładem, że teraz każdy robi podjazd i chodniki kostką brukową. Moi sąsiedzi prześcigają się we wzorach i kolorach ;) Ja chyba zdecyduje się na klasyke, a wy jakie preferujecie? |
| |
offline jozek67 praktykant
|
Polecam tę ofertę, można ją zweryfikować - moim zdaniem firma jest godna polecenia Oferta |
Ten post był edytowany przez jozek67 dnia: 18 lutego 2016, 11:40 | |
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
Ja szczerze polecam kostkę od Pozbruk, bo mam Bruk Rustica Epoka już dobre 4 lata i na prawdę nie widzałem u nikogo, aby kostka sie ta dobrze trzymała bez dodatkowej mojej pracy. Bardzo dobrze, że Pozbruk zabezpiecza swoje produkty powłoką hydrofobową H-plus bądź Nano, które wspierają kostkę w tym, że się nie rozkrusza, czy zapewnia trwałość koloru :) |
| |
Gość: mareek praktykant |
u nas ekipa z www.multiserwis.info kładła kostkę i zakładała ogród. Zrobili wszystko bardzo dokładnie i naprawdę solidnie. |
|
Stron: 26 ▾ ◂◂ ◂ 9 10 11 12 13 ▸ ▸▸