Kostka brukowa

« Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie

Stron: 26 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

18 lipca 2014, 18:33

Zgadzam sie: good 0 bad

hehehe deweloper jakiś nie do końca skoro zapewnił mieszkańcom taki dojazd ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 lipca 2014, 21:27

Mój brat układa kostkę... i szczerze mówiąc to on mówi że nie ma wielkiej filozofii tylko sporo roboty ciężkiej ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 lipca 2014, 17:28

podejrzewam, że w układaniu kostki tego samego wzoru na danej powierzchni filozofii nie ma, ale jak trzeba stworzyć większy wzór, to wetdy bez konkrentych obliczeń ani rusz

Zgłoś | Cytuj | Link

30 lipca 2014, 20:37

Nie pytałam się czy robią wzorki :P hehehe ale zapytam zaraz ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

7 sierpnia 2014, 17:01

To dowiedz się od razu, czy rzeczywiście wyliczenie takiego wzoru to jest duża zagwozdka

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 sierpnia 2014, 22:21

Oczywiscie mozna samemu ułożyc kostkę, ale po co? :P ja tam wolałam żeby zrobili to profesjonaliści, i tak inwestowałam w samą kostkę, wiec można zapłacic i za robocizne. Zwlaszcza,że zażyczyłam sobie taki wzór http://pol-bruk.org.pl/images/gallery/brukars two/vvv.jpg i moj mąż chyba by mnie oskubał gdybym kazała mu to samemu układać ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

26 sierpnia 2014, 20:56

brukarze dostają gotowe rysunki od projektanta o ile ktos go zatrudni, jak tego nie zrobi to mozna sie zdiwic że wyjdzie z d...py, warto skorzystac z usług takie projektanta, np w pozbruku jest on gratisowy jak kupisz ich kostke :)

Zgłoś | Cytuj | Link

27 sierpnia 2014, 17:50

no więc właśnie chociażby na przykładzie takim jak od eliska - nie idzie ułożyć samemu kostki przy takim wzornictwie. tak przy okazji, to coraz więcej firm w polsce zaczyna używać też maszyn do układania kostki

Zgłoś | Cytuj | Link

27 sierpnia 2014, 20:22

O maszyny do układania kostki?? Jak to wygląda??

Zgłoś | Cytuj | Link

27 sierpnia 2014, 21:26

Użytkownik przemek986 napisał: no więc właśnie chociażby na przykładzie takim jak od
eliska - nie idzie ułożyć samemu kostki przy takim
wzornictwie. tak przy okazji, to coraz więcej firm w polsce
zaczyna używać też maszyn do układania kostki

własnie przy takich wzorach to tylko recznie, proste jednokolorowe formy mozna maszyna układać :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 26 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jakie ogrodzenie? Liczba postów: 31211 Grupa: Ogrodzenia... [quote=R-met.pl]Zgadzam się aczkolwiek nie mam pewności czy panele ogrodzeniowe są na tyle reprezentatywne aby zawsze umieszczać je na front, może lepszą opcją....
  • Jakie nowoczesne ogrodzenie wybrać. Liczba postów: 10784 Grupa: Ogrodzenia... Odkryj szeroką gamę drewnianych listew oferowanych przez https://listwywplot.pl/kategorie/drewnia ne-listwy/. Ich produkty są idealne do tworzenia pięknych i trw...
  • jak wysoki płot? i z czego? Liczba postów: 4085 Grupa: Ogrodzenia... drewniany najlepszy
  • Ogrodzenie ogrodka? Liczba postów: 402 Grupa: Ogrodzenia... No to może jakiś piękny mur Amsterdam bądź ogrodzenie Karo które też pozwoli Ci się fajnie odciąć od natrętnych sąsiadów którzy też lubią zaglądać na czyjeś pod...
  • Projektowanie i wstępna wycena ogrodzenia Liczba postów: 135 Grupa: Ogrodzenia... Może sprawdzic jeszcze ogrodzenia od Pozbruk, znajdziesz u nich dość duży wybor modeli oraz sporo inspiracji jeżeli chodzi o ogrodzenia.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19414 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 237

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >