Gość: Mirek26 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Jaga praktykant |
Zgłoś się może do specjalistów, którzy wiedzą, jak kostka brukowa powinna być położona. |
| |
Reklamy Google | |
offline Roman doświadczony
|
|
| |
Gość: dz32 praktykant |
Znajomy ma firmę i specjalizują się w układaniu kostki brukowej. Czasami to wcale proste nie jest. Jeśli jednak czujesz się na siłach, to może warto spróbować. |
| |
offline m.trybulec kierownik
|
Jeśli to takie proste, czemu na forach tyle narzekania na
kiepskie ekipy brukarskie? |
| |
Reklamy Google | |
offline Edom praktykant
|
Myślę, że to z jednej strony zależy od ekipy, która kostkę układa, z drugiej od jakości materiału. Niektóre nawierzchnie ładnie ułożone po kilku miesiącach zaczynają się wykruszać i nieestetycznie wyglądać. Niby każda firma ma w swojej ofercie dobrej jakości kostkę a jak przychodzi co do czego, okazuje się że jednak różnica wyglądzie i trwałości jest spora, co wpływa na końcowy efekt. |
| |
Gość: Antoś praktykant |
Ekipa ma ogromne znaczenie, więc warto wybrać fachowców. Osobiście polecam REMSTON z Warszawy - zobacz |
| |
offline majka1 fachowiec
|
|
| |
Gość: Nolan praktykant |
Skoro nie masz doświadczenia w tej materii, to lepiej zostaw to profesjonalistą. Ja swój podjazd zleciłem profesjonalnej firmie Kost-Bet i powiem szczerze, że za chiny ludowe nie zrobiłbym tego tak dokładnie, jak oni. Pewne rzeczy wymagają umiejętności i doświadczenia, którego my nie posiadamy. |
| |
offline kondej25 inżynier
|
ja też chciałem sie porwać na samodzielne układanie ale stwierdziałem że wole to dac komus kto sie zna zeby potem 3 razy nie poprawiać:P korzystałem z ekipy od producenta kostki pozbruk i powiem że naprawde profesjonalna ekipa i z dobrym podejsciem do klienta, zawsze jak mieli jakies watpliowości jak bym wolał żeby było zrobione to pytali czy tak czy inaczej chce to miec zrobione, bardzo duzy plus dla nich :) |
|
Kostka brukowa
«
Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie
Ostatnio na forum
- Jakie ogrodzenie? Liczba postów: 31212 Grupa: Ogrodzenia... [quote=R-met.pl]Zgadzam się aczkolwiek nie mam pewności czy panele ogrodzeniowe są na tyle reprezentatywne aby zawsze umieszczać je na front, może lepszą opcją....
- Jakie nowoczesne ogrodzenie wybrać. Liczba postów: 10784 Grupa: Ogrodzenia... Odkryj szeroką gamę drewnianych listew oferowanych przez https://listwywplot.pl/kategorie/drewnia ne-listwy/. Ich produkty są idealne do tworzenia pięknych i trw...
- jak wysoki płot? i z czego? Liczba postów: 4085 Grupa: Ogrodzenia... drewniany najlepszy
- Ogrodzenie ogrodka? Liczba postów: 402 Grupa: Ogrodzenia... No to może jakiś piękny mur Amsterdam bądź ogrodzenie Karo które też pozwoli Ci się fajnie odciąć od natrętnych sąsiadów którzy też lubią zaglądać na czyjeś pod...
- Projektowanie i wstępna wycena ogrodzenia Liczba postów: 135 Grupa: Ogrodzenia... Może sprawdzic jeszcze ogrodzenia od Pozbruk, znajdziesz u nich dość duży wybor modeli oraz sporo inspiracji jeżeli chodzi o ogrodzenia.