Kostka brukowa

« Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie

Stron: 26 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

13 sierpnia 2015, 18:19

Zgadzam sie: good 0 bad

Hm, ciekawe rozwiązanie, powinno być taniej(marża pośredników odpada), no i z tego co widziałem na mapce umieszczonej na ich stronie internetowej, to całkiem sporo mają swoich punktów sprzedaży. Więc jeżeli ktoś akurat ma niedaleko, to naprawdę uważam to za świetny pomysł.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 sierpnia 2015, 22:00

Pozbruk największe skupienie swoich punktów sprzedaży ma w zachodniej częsci kraju i tam na prawdę łatwo ich znaleźć, a co jest najwazniejsze i najlepsze to kupno u źródła.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 sierpnia 2015, 23:59

To prawda, przynajmniej wtedy posiadasz pewną gwarancję i zmniejszasz ryzyko problemów.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 sierpnia 2015, 21:32

Ułatwiony kontakt oraz obsługe na o wiele wyższym poziomie. Jak zamawiałem dla rodziców Bruk Poznański z ich oferty to kontakt i obsługa na najwyższym poziomie.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 sierpnia 2015, 15:30

No widać, że firma się stara np. poprzez tworzenie filmów o swoich produktach i o tym jak się je układa.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 sierpnia 2015, 17:42

Muszę przyznać, że zaskoczyły(oczywiście pozytywnie) mnie te filmy od pozbruku, więc to u nich na plus. Ale z tymi dostawcami to różnie, jak się trafi jakiś niedaleko miejsca zamieszkania i transport nie będzie jakiś bardzo drogi to dobrze, w przeciwnym razie trochę niefajnie, aczkolwiek nie wiem jak u nich z cenami dostawy.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 sierpnia 2015, 14:40

No wtedy trzeba szukać dystrybutorów w pobliżu miejsca zamieszkania, a o dowozie z Pozbruku też nie mam informacji.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 sierpnia 2015, 19:42

Jak na drugi koniec Polski to również nie wiem, bo zawsze można kupić i gdy ktos ma znajomego lub sam samochód dostawczy to załadawać dany materiał od Pozbruka i samemu przywieść :)

Zgłoś | Cytuj | Link

23 sierpnia 2015, 12:57

No to jest dobry pomysł w przypadku gdy ktoś takiego znajomego posiada, ale też koszty paliwa mogą być odstręczające, niestety :/ Aż szkoda, że nie mam żadnego dystrybutora pozbruku w pobliżu :/

Zgłoś | Cytuj | Link

23 sierpnia 2015, 21:50

No nie gadaj, za 300 zł to pewnie przez ponad pół polski przewieziesz. A gdzie mieszkasz, że nie masz żadnego dystrybutora Pozbruku?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 26 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jakie ogrodzenie? Liczba postów: 31211 Grupa: Ogrodzenia... [quote=R-met.pl]Zgadzam się aczkolwiek nie mam pewności czy panele ogrodzeniowe są na tyle reprezentatywne aby zawsze umieszczać je na front, może lepszą opcją....
  • Jakie nowoczesne ogrodzenie wybrać. Liczba postów: 10784 Grupa: Ogrodzenia... Odkryj szeroką gamę drewnianych listew oferowanych przez https://listwywplot.pl/kategorie/drewnia ne-listwy/. Ich produkty są idealne do tworzenia pięknych i trw...
  • jak wysoki płot? i z czego? Liczba postów: 4085 Grupa: Ogrodzenia... drewniany najlepszy
  • Ogrodzenie ogrodka? Liczba postów: 402 Grupa: Ogrodzenia... No to może jakiś piękny mur Amsterdam bądź ogrodzenie Karo które też pozwoli Ci się fajnie odciąć od natrętnych sąsiadów którzy też lubią zaglądać na czyjeś pod...
  • Projektowanie i wstępna wycena ogrodzenia Liczba postów: 135 Grupa: Ogrodzenia... Może sprawdzic jeszcze ogrodzenia od Pozbruk, znajdziesz u nich dość duży wybor modeli oraz sporo inspiracji jeżeli chodzi o ogrodzenia.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19414 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 391

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >