Kostka brukowa

« Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie

Stron: 26 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  14 15 16 17 18  ▸  ▸▸

26 czerwca 2017, 16:20

Zgadzam sie: good 0 bad

Myślę, że może was także zainteresować ta oferta - brukarstwo artystyczne warszawa. Jest to doświadczona i profesjonalna firma wykonująca usługi projektowania architektury krajobrazu. Sądzę, że wykonane przez nich realizacje są naprawdę ciekawe i pomysłowe.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 czerwca 2017, 07:18

KOstka przede wszystkim powinna być zadbana, dobrze zabezpieczona i do jej produkcji powinni użyć najlepszej jakości kruszyw. Tutaj sprawdź ofertę Pozbruk, jeżeli chcesz wlaśnie najwyższą jakość.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 lipca 2017, 09:52

To prawda, ale to czy dana kostka bezie zadbana zależy od nas samych, od tego z jaką intensywnością będziemy ją pielęgnować bo to ma kluczowe znaczenie. Co do samej jakości kostki,to polecam zwrócić uwagę na nasze aukcje BiPiBruk.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 lipca 2017, 15:35

No niestety. Tak jak wszystko z naszym życiu wymaga pielęgnacji i uwagi, tak samo jest z kostką brukową, a niestety nic się samo nie zrobi :P Ja od siebie mogę polecić tych specjalistów i ich portal -> kliknij tutaj, wyciągniesz z niego wiele cennych informacji.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 lipca 2017, 00:29

Kostek brukowych nie brakuje, teraz przede wszystkim wazna jes jakośc użytych kruszyw, zabezpieczenia m.in przed wnikanie wilgoci o dobrych warunkach gwarancyjnych. Tutaj Pozbruk robi ogromną robotę dzięki czemu nie slyszymy a żadnych złych przypadkach z ich strony

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 sierpnia 2017, 11:36

Samemu może być trochę trudno z kostką. Tak się składa, że zajmujemy się nią na co dzień i chętnie pomożemy :) zapraszam na naszą stronę.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 sierpnia 2017, 14:02

Z tego co pamiętam Pozbruk nie tylko tworzy kostki dekoracyjne ale również współpracuje z najlepszymi fachowcami zajmującymi się tworzeniem projektó ich ułożenia przy większych powierzchniach

Zgłoś | Cytuj | Link

23 sierpnia 2017, 14:51

KOstka brukowa przede wsyztskim musi być trwała jednak dobrze jeżeli łaczy ze sobą również estetyke i tak jest w przypadku Pozbruk i ich kostek. Naturalne kruszywa i barwniki, zabezpieczenie powłoką hydrofobową Hplus.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2017, 13:00

Jeżeli szukasz kostki to polecam odwiedzić naszą stronę - od lat z powodzeniem zajmujemy się tym tematem.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 października 2017, 09:27

My wykorzystaliśmy kostkę Nostalit 8 na podjazd i wokoł domu a jeżeli chodzi o ogród to tutaj na ścieże znalazł się Kamień ogrodowy :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 26 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  14 15 16 17 18  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Gabiony do ogrodu Liczba postów: 694 Grupa: Ogrodzenia... Jak dla mnie Gabion odpada, jeżeli już chcesz mieć wysokiej jakości ogrodzenie które będzie w stanie zapewnić pełna prywatność oraz bezpieczeństwo to zajrzyj do...
  • kostka i specyfikacje Liczba postów: 613 Grupa: Ogrodzenia... Dopowiadając jeszcze w temacie ja postawiłbym na piękne kostki brukowe np. Wenecja, Bruk Poznański bądź Bruk Epoka Rustica. Pozdrawiam i życzę udanych zakupów!
  • jak wysoki płot? i z czego? Liczba postów: 4088 Grupa: Ogrodzenia... drewniany najlepszy
  • Jakie ogrodzenie? Liczba postów: 31222 Grupa: Ogrodzenia... [quote=R-met.pl]Zgadzam się aczkolwiek nie mam pewności czy panele ogrodzeniowe są na tyle reprezentatywne aby zawsze umieszczać je na front, może lepszą opcją....
  • Kostka Liczba postów: 523 Grupa: Ogrodzenia... Jeżeli będziesz szukał dobrej jakości kostek brukowych to polecam zwrócić uwagę na rozwiązania proponowane przez Pozbruk jak m.in model Wenecja, Lido, bądź Plaz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19465 użytkowników

Użytkownicy online (4)

gości: 370

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >