My kilka lat temu zamawialiśmy kostkę brukowa z firmy www.alwil.com.pl z miejscowości pod Mińskiej Mazowieckim.
Stron: 26 ▾ ◂◂ ◂ 16 17 18 19 20 ▸ ▸▸
offline Dolny89 inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline cappyy fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Tomek111 fachowiec
|
Ze swojej strony zdecydowanie mogę polecić Ci abyś sprawdził propozycje od Pozbruk zarówno w zakresie kostek dekoracyjny oraz uniwersalnych. Sam z resztą przekonałem się bardzo pozytywnie wybierając Bruk Poznański który piekny wygląd utrzymuje od lat kilku lat i mam nadzieję, że tak pozostanie przez wiele kolejnych. |
| |
Gość: werk praktykant |
|
| |
offline Emilek43 fachowiec
|
Jak ma być to trwała i jednocześnie piękna kostka brukowa to śmiało ze swojej strony mogę polecić Ci abyś sprawdził ofertę Pozbruk który przygotował zdecydowanie największy wybór modeli, paletę kolorów i bardzo dobre ceny zarówno w zakresie uniwersalnych jak i modeli dekoracyjnych. |
| |
Reklamy Google | |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
| |
Gość: Ronnkowy1985 praktykant |
Ja kostkę brukową wraz z usługami zamawiałem w firmie Brukland http://brukland.net/. Bardzo fajna firma, przede wszystkim trzymająca sie ustaleń z klientem, ceny, terminowa. Układali mi 50 metrów podjazdu, do tego ścieżki z ogrodzie i miejscówkę pod altanę 10 metrów. Wszystko zrobione bardzo elegancko, z pomysłem, z fajnego materiału |
| |
Gość: Quick Loan praktykant |
|
| |
Gość: EvaMUG praktykant |
|
| |
Gość: SamMUG praktykant |
|
|
Stron: 26 ▾ ◂◂ ◂ 16 17 18 19 20 ▸ ▸▸