Kostka brukowa

« Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie

Stron: 26 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸  ▸▸

7 lipca 2015, 23:30

Zgadzam sie: good 0 bad

Co to są te wykwity wapienne? Bo czytałem co nieco o impregnacji i tam często jest napisane, że dopiero po pojawieniu się wykwitów trzeba impregnować. Proszę o informację bo chciałbym zgłębić temat.
Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 lipca 2015, 23:38

https://www.youtube.com/watch?v=Va7VafwRvDc obejrzyj ten film, powinien trochę rozjaśnić, omiń co Cię nie interesuje, poszukaj bo jest tam fragment dotyczący wykwitów. A impregnować chyba lepiej od razu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 lipca 2015, 17:26

u siebie na działce zanim położyłem kostkę brukową musiałem utwardzić teren. TU http://www.ekoprod.pl/pl/oferta/116/zastosowa nie.html kupiłem żużel i nim właśnie to zrobiłem. Teraz kostka idealnie leży i nie trzeba nim nic robic.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 sierpnia 2015, 20:39

hm, to już, któryś raz z kolei jak ktoś poleca mi ten kanał na youtubie pozbruku. O wykwitach trochę poczytałem, no i obejrzałem filmik, więc dzięki za informację :)
pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

6 sierpnia 2015, 20:55

Pozbruk zrobił na prawdę ciekawy kanał na youtubie zawierający rzeczy, które dla inwestorów, czyli dla nas są bardzo istotne i w bardzo dobry sposób są wytłumaczone, więc jak ktoś ma jakieś wątpliwości co do kostki, układania, dodatków to jak najbardziej warto zajrzeć

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 sierpnia 2015, 11:53

Ja kupowałem kostkę granitową w hurtowni Leszczyński już ze dwa lata temu i ciagle wygląda jak nowa. Naprawdę to jest idealny materiał na podjazd.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 sierpnia 2015, 15:56

A robiłeś jakieś prace ziemne przed położeniem kostki? Bo wydaje mi sie, że trzeba trochę ten teren wyrównać. Przepraszam, ze może zadaję takie głupie pytanie, ale jestem świeżakiem w temacie.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 sierpnia 2015, 09:57

Pracami zajmuje się firma która ma tę kostkę położyć.
morris on myślę, że to raczej nic wyjątkowego, że granit po 2 latach wygląda super, po prostu inaczej być nie może, takie materiały jak granit epoka muszą przeżyć wiele lat.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 sierpnia 2015, 16:24

u nas kostke brukową i ogrodzenie robiła ta sama firma z Warszawy http://www.kostka.info.pl. I całekiem sprawnie im poszło. Fakt, ze to sa takie inwestycje na lata wiec najlepiej uderzyć do firmy która ma Duzy wybór materiałów no i doświadczenie. Jak ktoś jest z okolic Wawy, to ta firma na pewno nie oszuka.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 sierpnia 2015, 14:22

No ja jestem zwolennikiem kupowania bezpośrednio od producenta, czyli jak podoba mi się granit epoka to kupuję bezpośrednio od Pozbruku, a nie od pośredników

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 26 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Gabiony do ogrodu Liczba postów: 694 Grupa: Ogrodzenia... Jak dla mnie Gabion odpada, jeżeli już chcesz mieć wysokiej jakości ogrodzenie które będzie w stanie zapewnić pełna prywatność oraz bezpieczeństwo to zajrzyj do...
  • kostka i specyfikacje Liczba postów: 613 Grupa: Ogrodzenia... Dopowiadając jeszcze w temacie ja postawiłbym na piękne kostki brukowe np. Wenecja, Bruk Poznański bądź Bruk Epoka Rustica. Pozdrawiam i życzę udanych zakupów!
  • jak wysoki płot? i z czego? Liczba postów: 4088 Grupa: Ogrodzenia... drewniany najlepszy
  • Jakie ogrodzenie? Liczba postów: 31222 Grupa: Ogrodzenia... [quote=R-met.pl]Zgadzam się aczkolwiek nie mam pewności czy panele ogrodzeniowe są na tyle reprezentatywne aby zawsze umieszczać je na front, może lepszą opcją....
  • Kostka Liczba postów: 523 Grupa: Ogrodzenia... Jeżeli będziesz szukał dobrej jakości kostek brukowych to polecam zwrócić uwagę na rozwiązania proponowane przez Pozbruk jak m.in model Wenecja, Lido, bądź Plaz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19467 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 292

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >