offline ![]() m.trybulec kierownik
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Porek456 fachowiec
![]() |
Ja wybrałem kostki dekoracyjne plaza grande nova firmy poz bruk.Mamy tutaj wszechstronny wybór kolorów ja osobiście kupiłem wersję w kolorze grafitowym. Wygląda to kapitalnie a także nie widać zabrudzeń, dzięki czemu oszczędzamy czas na mycie naszych płytek. Płytki oferują ochronę przed erozją betonu a także zwiększa odprność m.in na działanie soli. Polecam ten produkt dla ludzi którzy chcą mieć ładne płytki i przy tym nie muszą wysilać się z częstym myciem płyt. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() BiPiBruk majster
![]() |
|
|
Kostka brukowa w odcieniu rdzawej stali
«
Powrót do artykułu: Kostka brukowa w odcieniu rdzawej... | «
Powrót do grupy: Ogród i działka
Ostatnio na forum
- Odpowiednie ubrania i akcesoria do pracy w ogrodzi... Liczba postów: 9 Grupa: Ogród i dzi... Na stronie http://sklep.dorjan.pl/ znajdziecie ofertę sklepu internetowego DORJAN, czyli polskiego producenta odzieży skórzanej dla kobiet oraz mężczyzn. Jeżeli...
- Basen ogrodowy do dobry wybór Liczba postów: 25 Grupa: Ogród i dzi... Regularne czyszczenie basenu to nie tylko kwestia estetyki, ale też bezpieczeństwa kąpieli. Dobry odkurzacz basenowy ułatwia utrzymanie czystości i pozwala zaos...
- Jacuzzi w ogrodzie lub na tarasie Liczba postów: 31 Grupa: Ogród i dzi... Jeśli zastanawiacie się jak połączyć relaks i naturę w jednej przestrzeni. To ciekawym rozwiązaniem jest jacuzzi w ogrodzie zimowym. Artykuł dostępny tutaj: htt...
- Jak ładnie wyeksponować kwietniki wokół domu? Liczba postów: 1 Grupa: Ogród i dzi...
- Ogródek dla rodziny Liczba postów: 144 Grupa: Ogród i dzi... Latem nie ma nic przyjemniejszego niż wspólne posiłki na świeżym powietrzu czy to na tarasie, balkonie, czy w ogrodzie. Aby jednak cieszyć się nimi w pełni, war...