Kostka brukowa wokół domu

« Powrót do artykułu: Kostka brukowa wokół domu | « Powrót do grupy: Ogród i działka

12 maja 2014, 20:06

Zgadzam sie: good 0 bad

Takie same jak Promenada od Bruk Betu. Może różnią się szczegółami, ale są do siebie niemal identyczne. Bardzo fajna kostka, świetnie pasuje do nowoczesnego domu, na podjazd, do ogrodu już mniej, ale generalnie ze współczesną architekturą świetnie się uzupełniają.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 czerwca 2014, 14:17

też zdecydowałem się na położenie kostki brukowej u siebie na podwórku, dla mnie to najlepszy wybór jeśli chodzi o nawierzchnię. Sam u siebie mam duża posiadłość, firma na którą się zdecydowałem http://www.zubdebowski.pl/ zapewniła mnie ,że nawierzchnie kostki brukowej sa najbardziej trwale no i estetyczne. Ciekaw jestem końcowego efektu ponieważ domowiłem pewien wzór ułożenia, zobacyzmy :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 marca 2015, 13:19

ja akurat teraz pod namową znajomego kupiłem troche kostki od www.gramar-kostka.pl i zobaczymy jak ja uloze, ale mysle nad tym w ten sposob, zeby naprawde fajnie wygladala :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 210

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >