offline fresh blood majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline FIBARO SYSTEM ekspert
|
W przypadku systemu bezprzewodowego takiego jak np. FIBARO
koszt to uśredniając 100pln/m2. |
| |
Reklamy Google | |
offline fresh blood majster
|
Czyli to dość kosztowny "gadżet". Ale jakie jest Państwa zdanie, czy opłaca się inwestować w taki inteligenty dom? Zwróci nam się to w kosztach czy może raczej chodzi o coś zupełnie innego, o coś takiego jak automatyka w domu lub też po prostu 'pokaz" dla znajomych.. rodziny.. sąsiadów? |
| |
offline przemek72 inżynier
|
Inteligętny dom jeżeli chodzi o "sprzęty" oswietlenie
rolety .. to ogólnie chodzi moim zdaniem o wygode... coś
tam się oszczędza na ściemniaczach oswietlenia .. .ale
ogolnie to piękne rozwiazanie dla takich leniuchów jak ja
... |
| |
Gość: BMS IB praktykant |
Witam. |
| |
Reklamy Google | |
|
Użytkownik kształtuje system dokładnie pod swoje potrzeby
tak więc trudno mówić gdzie się bardziej sprawdza.
System daje pełne wachlarz możliwości i w zależności od
wymagań oraz zapotrzebowania użytkownika można go
dowolnie konfigurować np. potrzebę elektronicznego
karmienia psa i kota może mieć i właściciel domu jak i
mieszkania. |
| |
offline GoldenZone majster
|
|
| |
|
|
| |
offline Daviduss praktykant
|
|
|
Koszty
«
Powrót do grupy: Ekspert inteligentnych systemów
Ostatnio na forum
- Czujki dymu i inne zabezpieczenia ppoż Liczba postów: 217 Grupa: Ekspert int... Nie ma co się zastanawiać. Serio, przecież taki czujnik kosztuje 100 złotych, a ciągle się słyszy o przypadkach śmiertelnego zaczadzenia. Koniecznie kupować, ni...
- monitoring posesji Liczba postów: 61 Grupa: Ekspert int... W kwestiach związanym z alarmem i monitoringiem warto poradzić się fachowców. Jest to między innymi firma elektryczna Anluks Szczecin https://anluks.pl/firma .....
- Ogrzewanie mieszkania Liczba postów: 14 Grupa: Ekspert int...
- Masz firmę ? Współpracuj z Quantum Liczba postów: 7 Grupa: Ekspert int... Z tego co ja wiem to teraz bardzo dużo osób posiada swoją prywatną firmę. _______________________________ _____________ bezpłatna szkoła rodzenia
- JBP HD CAMERA- opinie Liczba postów: 44 Grupa: Ekspert int... Akurat jeżeli mowa o dobrej, profesjonalnej kamerze która spełni Twoje oczekiwania, to zerknij także do nas, gdzie pomożemy dopasować odpowiedni model, jaki bud...