Kot w mieszkaniu

« Powrót do grupy: Nasze zwierzaki

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

23 lipca 2014, 13:12

Zgadzam sie: good 0 bad

My mamy w domu kota, a niedługo dojdą rybki :D Wiecie jak sobie poradzić? Czy kto będzie krążył w pobliżu?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 grudnia 2014, 12:55

No to zależy od kota, mam 3 jeden się interesuje ptakami na balkonie, 2 mają to gdzieś :P

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 grudnia 2014, 16:12

Ja też mam kota :)

Zgłoś | Cytuj | Link

18 stycznia 2015, 19:43

Kot jest spoko :)

Zgłoś | Cytuj | Link

9 lutego 2015, 16:15

mam 4 :)))) do niektórych trzeba mieć anielską cierpliwość,ale to sa sporadyczne przypadki. Dla mnie są to najlepsze zwierzaki pod słońcem. Polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 lutego 2015, 14:48

Koty i rybki :D Zabójcze połączenie. Ale kociaki są super do mieszkań. Łaszą się i można głaskać. I jest z nimi trochę mniej problemów niż z psem.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 lutego 2015, 18:23

Ja niestety nie ma żadnego ;/

Zgłoś | Cytuj | Link

16 lutego 2015, 11:38

Zgadzam sie: good 1 bad

Również posiadam sierścia :)

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lutego 2015, 19:13

Użytkownik Imhotep napisał: My mamy w domu kota, a niedługo dojdą rybki :D Wiecie jak
sobie poradzić? Czy kto będzie krążył w pobliżu?

Mój kot akwaria traktuje jak telewizor z kinem akcji. Godzinami siedzi i ogląda pasjonujce widowisko. czasem próbuje złapać rybę, i wówczas demonstruje sposób, w jaki persy dorobiły się płaskiego pyszczka. Generalnie - nie próbuje włazić z łapami do akwarium, skakać na akwarium, nic z tych rzeczy.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 marca 2015, 20:25

Mój kot to lubi wyłapywać rybki z akwarium :P Nieważne, gdzie by go nie postawić to i tak tam wlezie :P Kupiliśmy już nawet taki drapak dla kota, żeby zostawił biedne ryby w spokoju, ale jeszcze ani razu się nim nie zainteresował :P

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• pies ze schroniska Liczba postów: 192 Grupa: Nasze zwier... Jeśli staniesz się posiadaczem psa to warto zacząć od zadbania o niego i pomoże w tym oferta tej sieci https://wielelap.pl/ która zajmuje się strzyżeniem i myci...
  • konie Liczba postów: 37 Grupa: Nasze zwier... Wydaje mi się ze to bardzo zależy od tego jaki kask chcesz. Jeśli dopasujesz kask do swojej głowy to będzie wyglądać dobrze nie patrząc jaki to jest model czy m...
  • Jaka karma dla dorosłego psa? Liczba postów: 118 Grupa: Nasze zwier... A jeżeli chodzi o przekąski dla czworonoga to polecam od siebie https://mrbandit.pl Bardzo dobry skład na pewno piesek będzie zadowolony
  • która karma? Liczba postów: 98 Grupa: Nasze zwier... Dla piesków zdecydowanie polecam karmę od https://rawpaleo.eu/pl/ ma wszystkie niezbędne składniki także na pewno warto
  • Wszystko o Nawóz do winogron Liczba postów: 3 Grupa: Nasze zwier... Bardzo dziękuję, strona bardzo mi pomogła!

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19444 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 254

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >