Kotły Ekowitt - opinie

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

10 września 2012, 21:31

Zgadzam sie: good 0 bad

Zastanawiam się nad wyborem kotła .Słyszałam o kotłach Ekowitt , podobno są dobre .Nie psują się ,mają mocną blachę Co możecie o nich powiedzieć ? Musze w końcu na coś się zdecydować .

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 września 2012, 00:44

Podobno tragedia

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 września 2012, 10:31

Nie miałem styczności z kotłami tej firmy,więc ciężko mi cokolwiek powiedzieć na ten temat. Poczekajmy aż wypowiedzą się bardziej doświadczeni użytkownicy an forum.

www.Kociol.net

Zgłoś | Cytuj | Link

26 września 2012, 11:11

Powiem Ci ,że są niezłe . Sama się zdecydowałam na kocioł Ekowitt z podajnikiem ślimakowym . Dzięki niemu w domu jest cieplutko . A co najważniejsze nie ma z nim problemów . Warto kupić .

Zgłoś | Cytuj | Link

31 października 2012, 21:26

Cześć kotła z Ekowitt nie używam,ale mogę spokojnie polecić ten który mam u siebie kmb rp plus z Tomic. Kociołek z podajnikiem i zasobnikiem na 220 kg, spokojnie starcza na 6 dni palenia. Dają na niego 5 lat gwarancji i można sobie wybrać konfigurację podłączenia. Zerknij sobie na niego

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 grudnia 2012, 23:36

Adam , ludzie o Ekowicie chcą się dowiedzieć a Ty im tu wyskakujesz z czymś totalnie innym

A w temacie- osobiście nie mam tego akurat, ale z opinii kumpla wiem że firma sie postarała. On był u producenta zobaczyć jak to wygląda przed zakupem no i zdecydował się na miejscu. Jakos go tam przekonali. Ma od stycznia czy lutego,kilka miesiecy tylko przepalał dom bo nie mieszkali, ale teraz jak byłem na parapetówie to kocioł pracuje pełna parą i chwalił. No ja z wyglądu tylko mogę powiedzieć że wygląda na porządna robotę, łatwy dostęp przy czyszczeniu, zasypuje jak mówił z raz na 6-7 dni teraz, jak były mrozy sypał co 4 dni, no i tyle tego co mogę napisać o kotle tak z drugiej reki
Może to pomoże :P

Zgłoś | Cytuj | Link

20 czerwca 2013, 12:25

Zajmuję się instalacją kotłów CO i dosyć często instaluję kotły Ekowitta, z tego co widzę ludzie często je wybierają, i w moim mniemaniu słuszne - są naprawdę solidne, sporo już w życiu kotłów widziałem że tak powiem i to nie jest szajs jakiego teraz pełno, trzymają się w dobrym stanie długo, a i obsługa nie sprawia problemu.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 czerwca 2013, 23:40

Użytkuję kocioł Hades dopiero pierwszy sezon, ale jak na razie wszystko gra - wydajny pod względem energetycznym, spory zasobnik, panel pokojowy - wygodne bardzo, polecam. Nie było jak do tej pory z nim żadnych problemów.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 lipca 2013, 22:29

Ja mam ponad roczne doswiadczenie z modelem Ares Lux Ekowittu - kocioł grzeje stabilnie, mam sterownik pokojowy, żadnych problemów z podajnikiem, wszystko OK.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 września 2013, 14:20

Solidne kotły w niższych cenach,renomowanej firmy znajdziesz takze u nas www.PieceMans.pl w razie pytan służę pomocą.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jaki piec kupić? Liczba postów: 194 Grupa: Robimy inst... Zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę https://www.kominkideluxe.pl/ , na której znajdziecie ofertę firmy Kominki Deluxe, która jest producentem najróżniejsz...
  • Zbiornik na paliwo Liczba postów: 87 Grupa: Robimy inst... Chcesz zadbać o jakość paliwa i ochronić swoją maszynę przed zanieczyszczeniami? Sprawdź filtr paliwa SWIMER! Dzięki wysokiej przepustowości 100l/min idealnie s...
  • Jaki wybrać kocioł? Liczba postów: 33 Grupa: Robimy inst... Jaki kocioł gazowy? Co polecacie dom 110 m2, dwie łazienki (w jednej wanna a w drugiej prysznic), kuchnia... Chciałabym żeby ciepła woda była dostępna non stop....
  • Instalacja grzewcza Liczba postów: 142 Grupa: Robimy inst... Wieloletnie doświadczenie w instalacjach sanitarnych, grzewczych, wodno-kanalizacyjnych oraz wentylacyjnych posiada firma Szumscy. Pełny zakres usług jest u nic...
  • gdzie ten tani węgiel? Liczba postów: 3 Grupa: Robimy inst... W przypadku kiedy szukasz solidnego dostawcy węgla? Rastar2 z Chorzowa https://rastar2.pl/oferta/hurtowa-sprzed az-wegla-cennik to rzetelna firma, która oferuje....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 428

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >