Ja wybrałem kocioł gazowy firmy Viessmann. Jeżeli też się na tę firmę zdecydujecie to polecam wam nawiązać współpracę z firmą www.v-serwis.pl Zajmują się serwisowaniem oraz naprawą urządzeń tej marki.
Gość: serim praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: gomar praktykant |
Również zdecydowałem się na kocioł gazowy. Instalacja i zakup kotła są tanie. Jeżeli poszukujecie odpowiedniej firmy, która może się tym dla was zająć to polecam wam www.tpinstal.pl Mają spore doświadczenie w tym. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Anna praktykant |
My ostatnio wybieraliśmy kocioł gazowy i wybór padł na kocioł firmy Bongioanni, model Play. Kupiliśmy go w ich firmowych sklepie na stronie www.ogrzewamy24.pl w bardzo dobrej cenie. Mi bardzo spodobał się wygląd kotła - nowoczesny i elegancki, a mężowi wydajność i łatwość obsługi:) I dzięki temu jesteśmy oboje zadowoleni z zakupu:) |
| |
Gość: jateri praktykant |
Kotły gazowe marki Viessmann są bardzo dobre. Sam używam takiego kotła i jestem z niego bardzo zadowolony. Jeżeli mieszkacie w okolicach Poznania to skontaktujcie się z firmą www.viessmann.poznan.pl Od nich możecie zakupić kotły gazowe tej marki. |
| |
Gość: gary praktykant |
Wszystkim osobom mieszkającym w województwie opolskim polecam skontaktować się z firmą www.bartexpol.pl z Brzegu. Oferują bardzo dobre kotły gazowe w niezłych cenach. Firma ta profesjonalnie podchodzi do każdego klienta. |
| |
Reklamy Google | |
offline Krystian1980Pl fachowiec
|
Ja posiadam kocioł gazowy firmy Viessmann. Korzystam z niego już kilka lat i jak dotąd nie sprawiał mi żadnych problemów. Instalacją oraz serwisowaniem kotła zajmuje się firma www.bv-serwis.pl . Na pewno doradzą Ci lepiej w sprawie wyboru. |
Ten post był edytowany przez Krystian1980Pl dnia: 19 lipca 2019, 10:07 | |
| |
Gość: Krystian76 praktykant |
|
| |
offline MichalMichalski8 majster
|
My piec gazowy zamówiliśmy z firmy https://www.viessmann.poznan.pl/oferta/kotly- gazowew Poznaniu. Bardzo dobrze nam doradzili i wszystko działa jak trzeba i mamy w domu ciepło. |
| |
Gość: RobertNowak praktykant |
|
| |
Gość: Janek31 praktykant |
Zdecydowałem się na kocioł gazowy Warmhaus od wentor. Taki kocioł to dobra i oszczędna sprawa. Wiadomo na początku trzeba trochę zainwestować, ale później rachunki zdecydowanie się zmniejszają, więc inwestycja się zwraca. Mam jednofunkcyjny kocioł, jest kompaktowy i nie zajmuje dużo miejsca na co też zwracałem uwagę przed kupnem. |
|