Gość: GrzegorzW praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: MariuszZbyt praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Czarny inżynier
|
|
| |
Gość: morcin praktykant |
|
| |
Gość: Machoń praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: lopian praktykant |
Ja piec automatyczny mam ares lux z wlkp. Ekowitt. Fajny piec. Ładny zielony kolor. A poważnie mówiąc to duży plus za możliwość wielu konfiguracji technicznych.W sklepach tylko jeden szablon kotłów, a tutaj wykonają według życzenia. Tak dla mnie było lepiej bo u mnie był łatwiejszy montaż i duuuużo tańszy. Oceniam na 5-. Tyle ode mnie |
| |
Gość: mrko778 praktykant |
Moim dostawcą jeśli chodzi o płyny czyszczące do CO jest od jakiegoś czasu hurtownia Swatt. Można ich namierzyć przez sklep online -swatt.pl. Kupuję płyn od Sunexa, dobra jakość za nieduże pieniądze. Szybko robią dostawy, mają dużą dostępność płynów, także nawet jak potrzebuję większą ilość niż zazwyczaj to nie ma problemu, żeby zorganizowali. |
|
Kotły retortowe - co powinniśmy o nich wiedzieć?
«
Powrót do artykułu: Kotły retortowe - co powinniśmy... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Jak wykończyć narożniki w suchej zabudowie, aby by... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re...
- Odzież robocza najlepsza na upały Liczba postów: 149 Grupa: Budowa i re... Użytkownik Dawidek1 napisał: Co sądzicie o zakupach w sklepach internetowych i jak często korzystacie z tej opcji? W sklepach internetowych lubię kupować, acz...
- Profesjonalne wózki widłowe Liczba postów: 84 Grupa: Budowa i re... Potrzebujesz niezawodnych wciągników i podnośników? Mipromet to firma, która oferuje szeroki wybór osprzętu do wózków widłowych. Sprawdź ich ofertę na https://m...
- Wózki widłowe - sprawniej między regałami Liczba postów: 48 Grupa: Budowa i re... Jeśli szukasz osprzętu do wózków widłowych, warto sprawdzić ofertę Mipromet. Mają szeroki wybór produktów, jak łańcuchy, wciągniki czy podnośniki, które poprawi...
- Profesjonalne sprzątanie po budowie. Liczba postów: 101 Grupa: Budowa i re... BIOstar Cleaning dostępne w https://sklepinco.pl/marka/biostar-clean ing-products/ pomogą utrzymać dom w czystości bez chemikaliów. Naturalny Czynnik Bioaktywny....