![]() Gość: GrzegorzW praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: MariuszZbyt praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Czarny inżynier
![]() |
|
| |
![]() Gość: morcin praktykant |
|
| |
![]() Gość: Machoń praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: lopian praktykant |
Ja piec automatyczny mam ares lux z wlkp. Ekowitt. Fajny piec. Ładny zielony kolor. A poważnie mówiąc to duży plus za możliwość wielu konfiguracji technicznych.W sklepach tylko jeden szablon kotłów, a tutaj wykonają według życzenia. Tak dla mnie było lepiej bo u mnie był łatwiejszy montaż i duuuużo tańszy. Oceniam na 5-. Tyle ode mnie |
| |
![]() Gość: mrko778 praktykant |
Moim dostawcą jeśli chodzi o płyny czyszczące do CO jest od jakiegoś czasu hurtownia Swatt. Można ich namierzyć przez sklep online -swatt.pl. Kupuję płyn od Sunexa, dobra jakość za nieduże pieniądze. Szybko robią dostawy, mają dużą dostępność płynów, także nawet jak potrzebuję większą ilość niż zazwyczaj to nie ma problemu, żeby zorganizowali. |
|
Kotły retortowe - co powinniśmy o nich wiedzieć?
«
Powrót do artykułu: Kotły retortowe - co powinniśmy... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Termomodernizacja to nie tylko ocieplenie ale równ... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re...
- Winda nie musi być nudna Liczba postów: 80 Grupa: Budowa i re... W przypadku kiedy szukacie profesjonalnej pomocy w zakresie wykonania windy dla osób niepełnosprawnych to na pewno warto zapoznać się z ofertą przygotowaną prze...
- Wybierz odpowiednie materiały ścienne do budowy do... Liczba postów: 21 Grupa: Budowa i re...
- „Żółta” pianka pistoletowa „Okna i Drzwi” - nowość... Liczba postów: 10 Grupa: Budowa i re...
- Jak dobrać kolor okien, drzwi i bramy garażowej Liczba postów: 13 Grupa: Budowa i re... Drzwi stalowe to świetny wybór, ale jeśli chodzi o wnętrza, zdecydowanie polecam drzwi Asilo od Entra. Nowoczesne wykończenie, np. w antracycie, nadaje pomieszc...