Polecam kraty stalowe najlepsze ceny. Tanio!
offline mrw111 doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline jarilitmanen doświadczony
|
Oj nie powiedział bym że tak tanio. |
| |
Reklamy Google | |
offline mrw111 doświadczony
|
Ta sama firma oferuje również liny stalowe w bardzo atrakcyjnych cenach |
| |
offline Koniecpitupitu praktykant
|
Znam taką jedną firmę, u której jest „fachowo, miło i TANIO” jeśli jesteście zainteresowani ;) Sakostal z Łodzi reklamuje się takim hasłem. Kupowałem u nich raz na własny użytek, nie na miejscu ale wysyłkowo i rzeczywiście można przyznać, że spełniają swoje standardy. Kraty mocne, dobrze zabezpieczone przed korozją i na tyle łatwe w montażu, że w swoim garażu zamontowałem je sam. No i kto jest „twarzą” firmy – sam Mistrz :) |
| |
Gość: werq praktykant |
Ja polecam wam firmę Profi-Stal. Firma handluje stalowymi ogrodzeniami. W swojej bogatej ofercie mają dostępne slupki, siatki, panele ogrodzeniowe oraz akcesoria do mocowania. Zobacz ofertę tutaj. |
| |
Reklamy Google | |
offline robercik doświadczony
|
Potwierdzam – tak jak Koniecpitupitu (gratuluję nicka ;)) kupiłem kraty w Sakostal, a konkretnie stopnie schodowe i jestem zadowolony. Zamówiłem przez internet, dostałem wszystko jak trzeba i kiedy trzeba. A że mistrz reklamuje, no wiesz, oni wszystko zareklamują, jak im zapłacą. A mi za to nie płacą, to mogę powiedzieć, że jestem zadowolony. |
| |
Gość: irek55 praktykant |
ale jesli te elementy nie sa ze stali nierdzewnej to moze pojawic sie rdza. Wtedy kupcie dobry odrdzewiacz z hart centrum http://sklep.hart-metale.pl/odrdzewiacze,260. html. Jest bardzo dobry i tani. Poza tym wygodnie sie go aplikuje |
| |
Gość: irek55 praktykant |
nie do konca kraty, ale same prety z roznego tworzywa mozna kupic w Zielonce http://www.pwzielonka.pl/. Mozna tez zrobic u nich specjalne zamowienie jesli nie maja czegos w ofercie. Plusem jest tez to, ze maja konkurencyjne ceny na rynku |
| |
offline Lolka12 praktykant
|
|
| |
Gość: BrucePoorS praktykant |
|
|