Kraty stalowe

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

24 stycznia 2011, 21:29

Zgadzam sie: good 0 bad

Polecam kraty stalowe najlepsze ceny. Tanio!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 stycznia 2011, 13:28

Oj nie powiedział bym że tak tanio.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 lutego 2011, 17:35

Ta sama firma oferuje również liny stalowe w bardzo atrakcyjnych cenach

Zgłoś | Cytuj | Link

2 kwietnia 2013, 15:19

Znam taką jedną firmę, u której jest „fachowo, miło i TANIO” jeśli jesteście zainteresowani ;) Sakostal z Łodzi reklamuje się takim hasłem. Kupowałem u nich raz na własny użytek, nie na miejscu ale wysyłkowo i rzeczywiście można przyznać, że spełniają swoje standardy. Kraty mocne, dobrze zabezpieczone przed korozją i na tyle łatwe w montażu, że w swoim garażu zamontowałem je sam. No i kto jest „twarzą” firmy – sam Mistrz :)

Zgłoś | Cytuj | Link

9 sierpnia 2013, 01:44

Ja polecam wam firmę Profi-Stal. Firma handluje stalowymi ogrodzeniami. W swojej bogatej ofercie mają dostępne slupki, siatki, panele ogrodzeniowe oraz akcesoria do mocowania. Zobacz ofertę tutaj.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 marca 2014, 12:05

Potwierdzam – tak jak Koniecpitupitu (gratuluję nicka ;)) kupiłem kraty w Sakostal, a konkretnie stopnie schodowe i jestem zadowolony. Zamówiłem przez internet, dostałem wszystko jak trzeba i kiedy trzeba. A że mistrz reklamuje, no wiesz, oni wszystko zareklamują, jak im zapłacą. A mi za to nie płacą, to mogę powiedzieć, że jestem zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 kwietnia 2014, 14:29

ale jesli te elementy nie sa ze stali nierdzewnej to moze pojawic sie rdza. Wtedy kupcie dobry odrdzewiacz z hart centrum http://sklep.hart-metale.pl/odrdzewiacze,260. html. Jest bardzo dobry i tani. Poza tym wygodnie sie go aplikuje

Zgłoś | Cytuj | Link

15 kwietnia 2014, 19:49

nie do konca kraty, ale same prety z roznego tworzywa mozna kupic w Zielonce http://www.pwzielonka.pl/. Mozna tez zrobic u nich specjalne zamowienie jesli nie maja czegos w ofercie. Plusem jest tez to, ze maja konkurencyjne ceny na rynku

Zgłoś | Cytuj | Link

20 grudnia 2021, 08:52

Świetne kraty Sonto ma. Oni w ogole mają szeroki asortyment. Wiem coś na ten temat, bo ażury u nich kupowałam nie raz. Stal to jest stal.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 grudnia 2021, 08:59

click over here now https://hotevershop.com/from-fungus/nomidol/

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 574 Grupa: Technologie... Jeśli szukasz miejsca w którym znajdziesz szeroki wybór elementów instalacji hydraulicznych, sanitarnych, techniki grzewczej, a także wyposażenia łazienek to ko...
  • Jakie okna dachowe? Liczba postów: 372 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
  • agencja Liczba postów: 4 Grupa: Technologie... Dais - https://dais.pl/ to agencja marketingowa, która łączy doświadczenie w social mediach z efektywnymi strategiami performance marketingowymi. Dzięki analizo...
  • Wyposażenie magazynu Liczba postów: 1547 Grupa: Technologie... Potrzebujesz osprzętu do wózków widłowych, który ułatwi Twoją pracę? Zajrzyj do Mipromet. Znajdziesz tam liny stalowe, uchwyty do beczek, trawersy, czy nakładki...
  • wózki widłowe Liczba postów: 4 Grupa: Technologie... Zastanawiasz się nad zakupem przedłużek do wideł, uchwytów do beczek, trawersów, czy lin stalowych? Sprawdź ofertę Mipromet, która oferuje wysokiej jakości ospr...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19436 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 359

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >