offline majkale fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline januszkk kierownik
|
Jeżeli chcesz zaciągnąć taki kredyt w banku to odpada. Bo tam już takich nie udzielają. Musisz bankowi udowodnić, że masz stałe źródło dochodu. Stało się tak za sprawą rekomendacji z KNF. Tutaj masz komentarz do tego co piszę. |
| |
Reklamy Google | |
offline magda906 doświadczony
|
No niby tak, ale po co od razu kredyt? Przecież można spokojnie znaleźć ofertę pożyczki na www.nobelcredit.pl , gdzie nie wymagają wcale BIK ani zaświadczeń. Okres spłaty pożyczki jest nawet do 25 lat a oprocentowanie dla osoby indywidualnej 8-10%. Wystarczy tylko trochę poszukać i można z powodzeniem coś zdziałać. Ja sama korzystałam z takiej pożyczki ale na 2 lata i spłaciłam ją bez problemu. Kwota nie była też bardzo wysoka, więc może i dlatego jestem bardzo zadowolona z niej. |
Ten post był edytowany przez magda906 dnia: 24 marca 2014, 20:50 | |
| |
offline wiola438 majster
|
Nie ma czegoś takiego jak ukryte koszty, jesli czytasz tylko umowę. Tak jak powiedział już januszkk, bank nie udzieli ci takiego kredytu. Lepiej postaw na pożyczkę. Może i jest wyżej oprocentowana, ale za to dostaniesz ją bez problemu. Masz rację magda906, najlepiej skorzystać z oferty pozyczki w Nobel Credit. Decyzję wydają szybko - wiem, bo sama pilnie potrzebowałam gotówki i byłam w takiej samej sytuacji jak ty. Oprocentowanie jak na tego typu ofertę jest bardzo korzystne i do tego rzeczywiście długi okres spłacania pożyczki. Skontaktuj się z doradcą i powiedź jak wygląda sytuacja. Pożyczka jest bez BIK, z pewnością ci jej udzielą bez problemu. |
| |
offline gabon fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline majkale fachowiec
|
Może skorzystaj z karty kredytowej? Tutaj znajdziesz dobry
artykuł na temat tego w jakich sytuacjach się przydaje :
http://www.comperia.pl/karta-platnicza-jak-ni
e-pomylic-karty-debetowej-z-kredytowa.html - nie musisz
się przejmować zbędnymi dokumentacjami a oprocentowanie
jest bardzo podobne do oprocentowania kredytu
gotówkowego... |
| |
offline rutkowskamonika doświadczony
|
Albo weź po prostu pożyczkę pod zastaw. Kiedyś taka brałam na podróż do Australii. Wróciłam z zarobioną kasą i oddałam. Wtedy mogłam odebrać zastaw. Szybko, rzeczowo i po ludzku załatwiłam to w lombardzie na Złotej w Warszawie http://www.lombardnazlotej.pl/pozyczki_pod_za staw_warszawa.html |
| |
offline Kayler praktykant
|
Polecił bym Ci Jednak normalny kredyt i to najlepiej w banku w którym masz konto bo może dadzą Ci jakąś ofertę dla stałych klientów. Ewentualnie możesz coś poszukać nawigacjaFinansowa.pl ja w sumie tu szukałem jak sam brałem kredyt. |
Ten post był edytowany przez Kayler dnia: 11 lipca 2014, 09:19 | |
| |
offline ola1 doświadczony
|
Przejrzyj sobie na tej stronce http://www.comperia.pl/kredyty oferty banków .Będziesz wiedział który na obecną chwilę oferuje najbardziej atrakcyjny kredyt .Przecież nie musisz brać kredytu w pierwszym lepszym banku, teraz każdy chce pozyskać klienta więc oferty mają ciekawe . |
| |
Gość: turkawka praktykant |
ja także uważam, że pożyczki online należy brać rozsądnie. Bardzo łatwo wpaść w spiralę długów. Czasami lepiej żyć trochę mniej wystawnie, niż szaleć z remontami co dwa lata. Pomalowanie ścian nie kosztuje dużo. |
|
Kredyt bez zaświadczeń na remont
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Skuteczna reklama dla e-biznesu? Liczba postów: 272 Grupa: Trudne tema... Wolnostojące konstrukcje reklamowe oferują dużą powierzchnię, co pozwala na umieszczenie rozbudowanych reklam, które przyciągną uwagę. Konstrukcja reklamowa wol...
- Sklep plastyczny Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Jaki sklep plastyczny Warszawa polecacie? Chciałabym kupić trwałe podobrazie malarskie oraz pędzle.
- Problem alkoholowy - jak walczyć? Liczba postów: 475 Grupa: Trudne tema... Ludzie piją różne produkty alkoholowe i ja to jestem w stanie zrozumieć, ale nie wiem na przykład, czy jagermeister czy jest zdrowy i czy jego picie nie sprawi,...
- Jak spędzasz swój wolny czas? Liczba postów: 151 Grupa: Trudne tema... Mi najlepiej w czasie wolnym wychodzi oglądanie filmów. Aby znaleźć ciekawe propozycje, korzystam ze strony https://cineman.cc/movies która oferuje szeroki wybó...
- Gry komputerowe Liczba postów: 116 Grupa: Trudne tema... Izinet specjalizuje się także w konfiguracji i optymalizacji sieci komputerowych, co jest istotne zarówno dla klientów indywidualnych, jak i firm. Dzięki profes...