Kredyt gotówkowy

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

27 kwietnia 2017, 09:42

Zgadzam sie: good 0 bad

Nie bierzcie nigdy pożyczek pozabankowych! To pułapka! Lepiej się nauczyć oszczędząć zamiast pozyczyc np. 1000zl a oddawac 2000zl....

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 kwietnia 2017, 10:12

ja uważam, że w kwesti itakiego kredytu warto się skonsultować z doradcami i poznać swoje możliwości finansowe.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 kwietnia 2017, 20:17

Chwilówki to popularny rodzaj pożyczek krótkoterminowych http://enowechwilowki.pl/ .
Jak wybrać tą najlepszą? Nie ma innego sposobu niż je ze sobą porównać. Istotne będą różne parametry, takie jak chociażby maksymalna kwota pożyczki, okres spłaty oraz RRSO

Zgłoś | Cytuj | Link

29 kwietnia 2017, 13:30

uważajcie z tymi kredytami bo można się wpakować w niezłe bagno.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 maja 2017, 09:33

Na rynku jest obecnie wiele firm, które proponują tego typu rozwiązania. Moja znajoma jakiś czas temu skorzystała z takiej pożyczki by zorganizować huczną imprezę urodzinową dla swojego męża. Podesłała mi nawet artykuł z tym związany https://pl.getbucks.com/blog/jak-zorganizowac -na-szybko-impreze-w-domu/. Uważam, że tego typu sytuacje wymagają czasem zdecydowania się na taki krok.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 maja 2017, 17:34

Kredyt gotówkowy dostanę na dowolny cel ? Czy muszę uzasadnić na co potrzebne mi pieniądze ?Chciałem na coś takiego wziąć kredyt https://www.morele.net/agd/agd-do-zabudowy/pl yty-indukcyjne-527/ Można to jakoś skomponować z kredytem, że niby na cel remontu itp

Zgłoś | Cytuj | Link

18 maja 2017, 13:05

Pożyczki bez BIK dostępne są także tutaj, jakby ktoś był ciekaw gdzie jeszcze można wziąćL https://szybkachwilowka24.pl/pozyczki

Zgłoś | Cytuj | Link

18 maja 2017, 18:05

ja uważam, ze należałoby iść do różnych doradców i poznać swoje możliwości.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 maja 2017, 15:11

Tego typu kredyty są w obecnych czasach bardzo popularne. Głównie dlatego, że są łatwo dostępne i nie wymagają zbędnych formalności. Ja ze swojej strony polecam sprawdzić ofertę tej firmy Kredyt OK. Przed podjęciem decyzji można porozmawiać z doradcą, który chętnie udzieli odpowiedzi na wszelkie pytania. Miejsce sprawdzone, śmiało polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 maja 2017, 11:00

w kwestii kredyt najlepiej poradzić się dobrego doradcy kredytowego i poznać swoje możliwości w tym zakresie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Fotowoltaika a Sauna Liczba postów: 9 Grupa: Trudne tema...
  • Akcesoria drogowe Liczba postów: 12 Grupa: Trudne tema... Niebezpieczny zakręt wymaga nie tylko odpowiednich znaków drogowych, ale również dodatkowych zabezpieczeń, takich jak bariery ochronne. Znaki ostrzegawcze powin...
  • Zakład pogrzebowy Liczba postów: 107 Grupa: Trudne tema... kwiaty sztuczne na cmentarz jest to bardzo dobrym rozwiązaniem
  • Rower i małe dziecko Liczba postów: 267 Grupa: Trudne tema... Wiecie, możecie też sprawdzić sobie propozycje na rowery używane warszawa w sklepie Wygodny Rower. Tam macie szeroki wybór także według mnie k...
  • Rozwód Liczba postów: 125 Grupa: Trudne tema... Chcesz dodać odrobinę pikanterii do swojego życia intymnego? сексшоп to miejsce, gdzie znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz, aby rozbudzić swoje zmysły. Boga...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19436 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 170

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >