![]() Gość: jankiello praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: manelski556 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() sarin doświadczony
![]() |
Teraz nie ma dobrych ofert kredytowych. Biorąc kredyt uziemiasz się na 20-30 lat, lepiej jest odkładać, budować dom z większości własnych oszczędności i potem wziąć mały kredyt, który szybko spłacisz. Tak właśnie zrobiliśmy z mężem budując ten domek http://wybieramprojekt.pl/projekt-domu-oceania-df29/ |
| |
![]() Gość: fakir455 praktykant |
|
| |
![]() Gość: konkaro praktykant |
ja w sprawie kredytu poszlam do doradcy z Nowodworski Estates. Ogolnie firma ma chyba 22 banki w ofercie, z czego przedstawil mi ten doradca kilka najpeszych, pogadalismy o przepisach, dokumentach itp. i sie zdecydowalam. Mozna zaoszczedzic sporo czasu, bo nie trzeba latac po tych wszystkich bankach tylko ma sie je w jednym miejscu |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() tomaszz majster
![]() |
Rynek wtórny w MDM to duży plus, zwłaszcza dla tych, którzy chcą mieszkać poza dużym miastem, gdzie nie ma inwestycji deweloperskich. Osobiście wybrałbym coś nowego, nie jestem miłośnikiem mieszkań z drugiej ręki. Ale wiadomo nie zawsze można sobie na nie pozwolić. Dobrze mieć wybór. Pamiętajcie jednak, że w tym roku mamy trochę zmian, w tym podniesienie wkładu własnego. Polecam poczytać [KLIK] , żeby lepiej zorientować się w temacie: |
Ten post był edytowany przez tomaszz dnia: 13 stycznia 2016, 14:15 | |
| |
![]() Gość: botek praktykant |
|
|
Kredyt na budowę domu krok po kroku [ARTYKUŁ SPONSOROWANY]
«
Powrót do artykułu: Kredyt na budowę domu krok... | «
Powrót do grupy: Inwestycje
Ostatnio na forum
- Baltic Plaza Hotel Medi SPA i nowoczesna baza SPA... Liczba postów: 8 Grupa: Inwestycje Zwracam uwagę na jakość hoteli, w których się zatrzymuje. Byłem ostatnio w Poznaniu i zatrzymałem się w polecanym mi Hotelu Włoskim - hotel dla rodzin Poznań ,....
- Inwestycje komercyjne napędzają rynek obrotu grunt... Liczba postów: 0 Grupa: Inwestycje
- Dlaczego warto skorzystać z pomocy agenta nierucho... Liczba postów: 0 Grupa: Inwestycje
- Czy warto inwestować w mieszkania pod kontem zakup... Liczba postów: 2 Grupa: Inwestycje Dzięki za opinię! Ja akurat nie zarabiam na inwestycjach — zupełnie inna bajka. U mnie działa coś zupełnie innego: gram regularnie w online-kasynie, konkretnie....
- Apartamenty na sprzedaż we Wrocławiu – Luksusowe Ż... Liczba postów: 1 Grupa: Inwestycje The location alone, being so close to everything, is a huge plus. I also appreciate the emphasis on luxury and convenience with the smart home features and amaz...