offline ![]() januszkk kierownik
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() majkale fachowiec
![]() |
Możesz wybrac się do banku, który dał Ci kiepski wpis
oraz prosić go o usunięcie. Nie jest powiedziane,że bank
się zgodzi bo zależy to od banku ale czasami się udaje.
Niestety ale złe wpisy czasami są w stanie przekreślić
całkowicie szansę na kredyt hipoteczny w banku. Możesz
ewentualnie dopytać sie na tym forum: |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: komarnicki praktykant |
Moim zdaniem powinieneś udać się do doradcy finansowego i podpytać go o to, co można zrobić z tym fantem. Może uda się coś zdziałać, a jeśli nie to jakoś trzeba będzie pokombinować, ale spróbować trzeba. |
| |
![]() Gość: Wester praktykant |
|
| |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Konto usunięte praktykant |
|
| |
offline ![]() mazgaj kierownik
![]() |
|
| |
offline ![]() MartynaCon inżynier
![]() |
Na pewno warto zajrzeć do internetowy kantor - ekantor.pl jeśli np. spłacacie kredyt w obcej walucie. Według mnie jest to najlepszy kantor internetowy, zawsze lepsze kursy niż w bankach. Myślę, że warto sprawdźić sobie to miejsce. |
| |
|
| |
offline ![]() eder fachowiec
![]() |
Ja uważam, że na www.kredyty-gotowkowe.net/max-pozyczka-w-pko- bp-jakie-opinie.html można znaleźć wiele przydatnych informacji dotyczących kredytów gotówkowych. Jeśli więc szukacie skutecznych porad, to możecie zapoznać się z artykułami zamieszczonymi w tym temacie. |
|
Kredyt na mieszkanie a zła historia kredytowa
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Pit 2020 Liczba postów: 20 Grupa: Trudne tema... Cześć, pomyślałam że podzielę się z Wami moimi odczuciami w temacie rozliczeń PIT. W końcu to bardzo aktualny temat i myślę, że wiele osób on zainteresuje. Otóż...
- Wątroba-jakie badania? Liczba postów: 13 Grupa: Trudne tema... W sumie jak tak myślę, to warto byłoby też zapoznać się z ofertami Milapharm , ponieważ z tego co wiem, to można tam znaleźć najróżniej...
- Gry komputerowe Liczba postów: 124 Grupa: Trudne tema... Cześć! Korzystam z Mostbet od kilku miesięcy i mogę rozwiać Twoje wątpliwości. Jeśli chodzi o bonus powitalny, jest to bardzo korzystna oferta, szczególnie dla....
- Grzejnik energetyczny Liczba postów: 2 Grupa: Trudne tema... W wielu procesach produkcyjnych kluczowe znaczenie ma precyzyjna kontrola temperatury. Grzejniki rezystancyjne to niezawodne rozwiązanie stosowane w różnych bra...
- jak transportować duze gabaryty Liczba postów: 26 Grupa: Trudne tema... Prowadzisz firmę transportową? TGZ oferuje świetne warunki ubezpieczenia dla samochodów dostawczych i ciężarowych https://tgz.katowice.pl/blog/ubezpieczen ie-tra...