Mam poradę. Jak widać kryzys już się powoli zbliża do nas(bo to dopiero są początki...strach pomyśleć co to będzie jak będzie w pełni) a polski złoty słabnie. Moglibyście mi doradzić w jakiej walucie najbardziej opłaca się brać teraz kredyty? Chciałbym zaciągnąć kredyt na zakup i remont jednoczesny mieszkania. Potrzebowałbym około 300tyś zł. Moglibyście coś doradzić? Jaka waluta najlepsza?
Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline justyna85 fachowiec
|
Najlepiej w naszych polskich złotych, nigdy nie wiadomo jaka waluta pójdzie w góre a jaka w dół a może być tak że wszystkie pójdą w góre, ja nie należę do osób ryzyka przede wszystkim wstrzymała bym się z tym kredytem i wzieła go troszkę później jeśli nie jest śpiesznio |
| |
Reklamy Google | |
offline eljero praktykant
|
Według mnie również najlepszym wyjściem jest kredyt w złotówkach. Na rynku usług bankowych jest wielki wybór. Warto skorzystać z nowych internetowych narzędzi umożliwiających porównanie ofert kredytów mieszkaniowych. |
| |
offline green6 fachowiec
|
Niestety coraz więcej osób popada w długi i to bardzo smutne. Trudna jest sytuacja na rynku. Ale jak coś to zawsze można postarać się o kredyt oddłużeniowy pozabankowy Łódź on jest bardzo pomocny |
|