A próbowałaś może kosmetyku z oferty Calluna Medica? Mają krem przeznaczony do właśnie tego typu skóry. Jest to naturalny krem wybielający i redukujący przebarwienia. Sama go stosowałam i efekt był powalający. Nie spodziewałam się, że tak szybko rozjaśni mi się cera dzięki niemu. Jest rewelacyjny nawet w przypadku plam powstałych w wyniku zaburzeń hormonalnych.
offline Elza doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Personal Loans praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: polyphenol supplements praktykant |
|
| |
Gość: Ikara praktykant |
|
| |
offline Alinakus doświadczony
|
Zarówno przebarwień jak i trądziku nie warto próbować zwalczać na własną rękę. Uwierzcie mi, wiem co mówię. Finalnie udało mi się trafić do dobrego dermatologa. Namiary i wszystkie szczegóły znalazłam na stronie: http://dermapoint.pl/ Dzięki temu moja skóra wróciła do normy i wygląda wręcz idealnie. Wiadomo jak każdej kobiecie zdarzają się i dni gorsze, ale nawet wtedy moja twarz wygląda o niebo lepiej niż przed pójściem do specjalisty. |
| |
Reklamy Google | |
offline Ela78 majster
|
Na pewno nie zaszkodzą nam kremy na bazie składników naturalnych. W czasie ciąży, gdy zaczęłam mieć estetyczne problemy skórne, trafiłam na krem przeciwtrądzikowy i regulujący sebum marki Calluna Medica. Skóra przestała się błyszczeć, a przebarwienia z biegiem czasu zblakły. Krem wart swojej ceny. |
| |
Gość: Annaatmox praktykant |
|
| |
Gość: mortgage online praktykant |
|
| |
Gość: Jasonatmox praktykant |
|
| |
Gość: Sueatmox praktykant |
|