Kruszywa, rozbiórki i wyburzenia

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9 10  ▸  ▸▸

29 marca 2018, 00:37

Zgadzam sie: good 0 bad

Bardzo dobrej jakości wyburzenia oferuje ta firma http://www.pwstachyra.pl/ moim zdaniem świetnie się sprawdzają i są bardzo dobrzy pod względem jakości. Poza tym dotrzymują terminów więc to jest dla mnie niezwykle istotne. No i sa dokładni

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 kwietnia 2018, 15:16

swietne ceny kruszyw ma firma www.kolsped.sosnowiec.pl dobra jakosc oraz komunikacja na fali klient-firma bardzo pomaga w doborze odpowiedniego materialu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 maja 2018, 11:40

Ostatnio rozbierałem starą metalową halę. Zgłosiłem się do firmy www.zakladobrotuzlomem.pl, która zajmuje się rozbiórkami konstrukcji stalowych. Polecam ich wam, jeżeli musicie rozebrać budynek tego typu.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 maja 2018, 11:21

Dostarczaniem kruszyw naturalnych i drogowych zajmuje się firmawww.ekoprod.pl , którą śmiało mogę polecić. Są to dobrej jakości kruszywa, za całkiem przystępne ceny więc nawet najbardziej wymagający powinni być zadowoleni z usługi.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 maja 2018, 16:54

Zachęcam do odwiedzenia strony www.piedraland.pl, znalazłem tam rewelacyjnej jakości kruszywa, to dystrybutor na poziomie, bardzo polecam!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 czerwca 2018, 23:20

Trudno powiedzieć, która oferta jest najlepsza. Moim zdaniem warto sobie zerknąć tutaj http://eko-gruz-lodz.pl/kruszywa/ i sprawdzić rozwiązania, które oferuje ta firma. Są naprawdę ciekawa. Poza tym firma cenowo wypada ok.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 czerwca 2018, 08:04

Po wykonaniu zadań tego typu warto znaleźć firmę, która zajmie się wywozem pozostałości, czyli gruzu. Sposobem kontenerowym zajęli się tym dla nas http://www.logogroup.pl , co wyszło im bardzo sprawnie. Ich pomoc pomogła nam oszczędzić paru kłopotów.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 czerwca 2018, 14:29

Dobrą firmę od wyburzeń znajdziemy tu : www.el-kop.pl. Jakiś czas temu mieliśmy do wyburzenia stara stodole murowaną na placów. Wynajęliśmy do tego profesjonalna firmę, która zajęła się rozbiórką.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 lipca 2018, 09:25

Wszystkim osobom mieszkającym w Szczecinie i okolicach mogę polecić nawiązanie współpracy z firmą www.jumar.info.pl Zajmują się sprzedażą kruszyw oraz wywożeniem gruzu oraz innych odpadów. Tego typu firma jest niezbędna przy wyburzeniu.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 września 2018, 11:09

Ja w ubiegłym roku stawiałem nowy dom w miejscu starego. Rozbiórką oraz robotami ziemnymi zajęła się firma www.wlodekdrozdz.com. Wykonali swoje usługi starannie i w wyznaczonym terminie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9 10  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• szambo z szambem Liczba postów: 32 Grupa: Firmy budow... Pompy jednostopniowe znajdują zastosowanie w prostych układach cyrkulacji wody, takich jak baseny, fontanny czy systemy nawadniające. Dzięki swojej konstrukcji....
  • usługi i produkcja CNC Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Jestem pewny, że dużo osób skorzysta z gubad . To jest naprawdę bardzo dobra oferta.
  • Gdzie reklamować firmę wnętrzarską? Liczba postów: 109 Grupa: Firmy budow... Mam świetny pomysł! Udział w targach branżowych. Możesz zdecydować się na hostessy i promotorów, którzy m.in. będą rozdawać swoje ulotki. Jeśli się zainteresuje...
  • Depilacja dla mężczyzn Liczba postów: 23 Grupa: Firmy budow... Hej! Na stronie https://machnica.pl/depilacja/ czeka na Was szeroka oferta depilacji. To miejsce, gdzie specjaliści dbają o Wasze zadowolenie i komfort podczas....
  • magazyn Liczba postów: 541 Grupa: Firmy budow... Szukasz osprzętu do wózków widłowych, takiego jak przedłużki do wideł, trawersy czy liny stalowe? Mipromet ma szeroką ofertę wysokiej jakości produktów, jak tra...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19436 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 320

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >