Kto do naprawy klimatyzacji?

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

11 września 2015, 15:53

Zgadzam sie: good 0 bad

ja mogę polecic www.firmaszalek.pl profesjonalna firma, zapłaciłem niewiele a naprawili doskonale i dziala do tej pory

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 września 2015, 16:48

jest troche tych firm, ważny jest wybór producenta.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 listopada 2015, 21:19

Sprawdz firme www.ekowent-wentylacja.com.pl naprawde godna polecenia w zakresie klimatyzacji oraz wentylacji, sprawdzona na rynku

Zgłoś | Cytuj | Link

10 grudnia 2015, 21:11

zdecydowałem się na klimatyzację od www.klima-vent.pl i musze przyznac, ze warto ;) czyszczenie i montaż bez zastrzezen.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 marca 2016, 14:09

Moze zadzwon do serwisu www.pomoc-agd-krakow.pl. Nie wiem czy oni naprawiają klimę ale to serwis agd to może akurat

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 maja 2016, 23:47

ja klimatyzację zakupiłem w http://www.firmaszalek.pl/ tam mają rozbudowaną ofertę, zajmują się sprzedażą, montażem i też serwisem, warto z nimi się skontaktować

Zgłoś | Cytuj | Link

31 maja 2016, 21:16

u mnie w biurze naprawą klimatyzacji zajmowała się ta firma http://klimatyzacja.szczecin.pl/. Mają spore doświadczenie w serwisowaniu klimatyzacji i wentylacji z biurach, domach i różnego rodzaju zakładach. Jak chcecie mieć szybko naprawione, to warto skorzystać.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 czerwca 2016, 01:27

Zgadzam sie: good 1 bad

W Ełku to jest fajny serwis klimatyzacji samochodowej http://www.perfectclima.pl Rok temu w promocji za cały serwiszapłaciłem 100zł. Normalnie chyba 200zł.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 czerwca 2016, 11:25

Dobra klima to podstawa …. Ja montowałem u siebie klimatyzację z firma www.jlm.fr.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

2 lipca 2016, 23:55

ja w swojej firmie wymieniłem całą klimatyzacje, bo fachowcy uznali, że nie opłaca się już serwisować takiego starego sprzętu. Jeśli chcecie pozbyć się starych klimatyzatorów czy wentylatorów to warto takie rzeczy załatwiać na tym skupie elektrośmieci elektrosmieci.warszawa.pl. zapewniają sprawny transport.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Gry komputerowe Liczba postów: 114 Grupa: Trudne tema... Macierze Dell dostępne na stronie macierz Dell oferują zaawansowane technologie deduplikacji i kompresji danych. Dzięki nim możliwe jest optymalne zarządzanie p...
  • Jaki prawnik od rozwodów w Katowicach? Liczba postów: 34 Grupa: Trudne tema... Cześć, nie jest mi łatwo o tym pisać, ale zaczynam proces rozwodowy i szukam dobrego prawnika w Warszawie, który pomoże mi zarówno w kwestiach rozwodu, jak i po...
  • Akumulatory Liczba postów: 25 Grupa: Trudne tema... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli szukacie doradztwa w zakresie ochrony środowiska lub szukacie sprawdzonego skupu a...
  • Korekcja wzroku Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Cześć wszystkim! Mam wadę wzroku -5 i coraz częściej myślę o laserowej korekcji. Znalazłem klinikę https://blikpol.pl/ i jestem ciekawy, czy ktoś z Was korzysta...
  • Panele dachowe czy dachówka Liczba postów: 2 Grupa: Trudne tema... Miałem ten sam dylemat. W końcu wybrałem panele dachowe, bo dachówka była znacznie droższa, a ja nie miałem aż takiego budżetu. Panele dobrze się trzymają, łatw...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 584

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >