![]() Gość: deidreid4 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: lessieam60 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: dolliejj18 praktykant |
|
| |
![]() Gość: pansyiy4 praktykant |
|
| |
![]() Gość: adi4 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: mily2 praktykant |
|
|
Kto wam prowadzi księgowość?? Firma zewn?
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- prace na wysokości Liczba postów: 57 Grupa: Firmy budow... Szukam sprawdzonej firmy, która wykona wyburzenie budynku w jednej z dzielnic Warszawy, gdzie panuje dość ścisła zabudowa. Zależy mi, by prace były wykonane bez...
- Obróbki blacharskie Liczba postów: 14 Grupa: Firmy budow... Jeśli ktoś szuka rozwiązań w zakresie blach perforowanych, siatek czy elementów konstrukcyjnych, warto przyjrzeć się ofercie przygotowanej przez Perfopol. Ich o...
- recykling materiałów budowlanych Liczba postów: 3 Grupa: Firmy budow... Zamiast sięgać po nowe tworzywa, może warto postawić na sprawdzone surowce z recyklingu? Contalen oferuje regranulaty LDPE, które spełniają wysokie standardy ja...
- Sprawdzona firma remontowa - Poznań Liczba postów: 79 Grupa: Firmy budow... Ja polecam poszukać fachowców na https://portalpro.pl/ :)
- obróbka skrawaniem Liczba postów: 49 Grupa: Firmy budow... Technologia clinchingu, czyli łączenia blach bez użycia spawania, zyskuje coraz większe uznanie. Osoby zainteresowane tym tematem powinny sprawdzić ofertę przyg...