Stoły warsztatowe warto sobie przejrzeć w sklepie na stronie limesto.pl. Znam ich już od ponad roku, całkiem dużo razy tutaj kupowałem meble i jeszcze mnie jakością nie rozczarowali. Dobry standard, rzeczywiście profesjonalne, dopracowane pod względem projektu modele które sprawdzają się w normalnej codziennej pracy mechanika itp.
Stron: 46 ▾ ◂◂ ◂ 28 29 30 31 32 ▸ ▸▸
Gość: tomkiss praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Doromiszak praktykant
|
W firmie w której pracuję akurat urządzamy kuchnie i mogę ci jedynie podpowiedziec jakie meble kuchenne dobrze wyglądają :) Staralismy się żeby zestaw był nowoczesny i pasowal do reszty firmy, a o ile wiem to zamawialismy stąd http://www.ceneo.pl/Zestawy_mebli_do_kuchni_i _jadalni .Chyba nie wyszlo drogo bo szef na pewno by się nie zgodzil ;) |
| |
Reklamy Google | |
Gość: margo65 praktykant |
Sporą część mebli biurowych kupiłem od marki Mebel Partner. Prowadzą swój salon w Kępnie, ale też sprzedają online na mebel-partner.pl. Fotele biurowe mają bardzo komfortowe, nowoczesne, idealnie wyprofilowane do kręgosłupa, z łatwą regulacja siedziska, czy oparcia, a poza tym bardzo designerskie, świetnie się prezentują. |
| |
offline adasss praktykant
|
Ja kupiłem meble do biura z firmy MDD od lokalnego dystrybutora w Poznaniu http://www.eljar.pl/ cena większa niż w IKEI ale moim zdaniem warto, lepszy komfort i wydaje mi się że będą trwalsze. |
| |
offline DecorWnetrz.com.pl doświadczony
|
Dla mnie podczas zakupu najważniejsza jest jakość
wykonania i rzecz jasna prezencja danych mebli, to zawsze
musi iść ze sobą w parze, a teraz szeroki wybór wielu
ciekawych zestawów systemowych mebli znajdziemy w sklepach
internetowych, warto poszukać. |
| |
Reklamy Google | |
offline wawa111 kierownik
|
Jeśli chodzi o szafy to tutaj http://szafymetalowe.net.pl/ masz fajny wybór. Ja mam od nich szafy na kartoteki, wygodnie się dokumenty przechowuje i jak potrzeba to łatwo coś odszukać. |
| |
Gość: margo65 praktykant |
Na pewno wszechstronną ofertę mają na stronie mebel-partner.pl. Pierwszy raz widzę tak dobrze zaopatrzony sklep online z meblami i z tego co też miałem okazję się przekonać na sobie to rzeczy które pokazują online faktycznie są dostępne od ręki. Nie ma takiej sytuacji, że na stronie wszystko jest a w magazynach pustka. Niestety jest to norma w wielu sklepach meblowych w internecie. |
| |
Gość: tomkiss praktykant |
Warto sobie obejrzeć komplety mebli jakie produkuje Meblomex (meblomex.com.pl). Zwłaszcza mam tutaj na myśli te rozwiązania hotelowe, bo z nich korzystam. Choć na pewno mam w planie też kupić tutaj wyposażenie do biura, ale to melodia przyszłości. Kontakt sympatyczny, nie oszukują na jakości materiałów. Jeśli jest w opisie płyta MDF to jest to solidna płyta a nie jakaś imitacja. |
| |
offline krystynastryjak praktykant
|
|
| |
Gość: robertooo praktykant |
Swoje pierwsze meble hotelowe kupowałem już dawno temu od Meblomex i ostatnio nowy komplet do pokoi 2+ też u nich zamawiałem. Doświadczona ekipa, na rynku są już od 1996 roku i mniej więcej wtedy miałem z nimi kontakt po raz pierwszy. Prowadzą swój serwis gdzie są opisy poszczególnych zestawów dedykowanych różnym pokojom – meblomex.com.pl. Można też u nich umeblowanie do recepcji zamówić i mam to w planie jakoś na przyszły rok. |
|
Stron: 46 ▾ ◂◂ ◂ 28 29 30 31 32 ▸ ▸▸