Które rusztowanie lepsze ?

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

16 grudnia 2015, 23:54

Zgadzam sie: good 0 bad

mogę polecić rusztowania od www.euro-rusztowania.pl - swietnie sprawdzaja sie na hali :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 stycznia 2016, 20:32

Polecam wam zajrzeć do firmy, która specjalizuje się w wynajmowaniu wielu rodzajów rusztowań: http://www.jurgo.eu/ na pewno możecie liczyć na kompleksową pomoc.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 marca 2016, 22:15

ja moge polecic Ci firme www.euro-rusztowania.pl w kwestii walsnie rusztowan, raz korzystalem z ich uslug i bylem bardzo bardzo zadowolony

Zgłoś | Cytuj | Link

4 maja 2016, 16:51

Sprawdź jeszcze ofertę firmy SLV Group. Są liderami na rynku rusztowań w kraju. Mają świetne rusztowania. www.slv-group.eu

Zgłoś | Cytuj | Link

8 maja 2016, 15:37

No dokładnie. SLV Group to firma godna polecenia jak mało która. Naprawdę mają takie doświadczenie, że ich rusztowania są tak dobrze montowane, tak stabilne, że praca na nich to bułka z masłem. Bardzo dobrze się z nimi współpracuje. www.slv-group.eu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 maja 2016, 12:29

A jaki budżet na zakup rusztowania posiadasz? Bo wg mnie właśnie od tej informacji należy zacząć,firm jest sporo jednak różnią się od siebie jakością wykonania i zastosowanym materiałem,np: aluminium lub rusztowania żeliwne.

CynkowanieWikans.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

16 maja 2016, 19:45

Ja wynajmowałem rusztowania modułowe i elewacyjne od www.novarent.pl. Maja solidny i profesjonalny sprzęt, ktory jest w pełni bezpieczny.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 maja 2016, 17:59

To rzeczywiście dobra firma, ale czy sprawdzaliście kiedyś taką www.rusztowaniawlkp.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lipca 2016, 09:24

Skoro jesteśmy już przy materiałach i akcesoriach budowlanych,to polecam zwrócić uwagę na naszą stronę Gospodarski.pl gdzie znajdziecie szeroki asortyment oraz atrakcyjne ceny.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 czerwca 2017, 11:24

Ostatnio robiłem zamówienie na większą ilość warszawskich rusztowań i niezłe warunki wynegocjowałem u pana Adamczyka z Żywiec Rusztowania. Konkretna obsługa, szybkie wykonanie, transport, bardzo kompleksowe podejście. Opisy rusztowań jakie robią są na ich stronie – rusztowania-zywiec.pl.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jakie okna dachowe? Liczba postów: 336 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
  • jakie pustaki do budowy domu Liczba postów: 293 Grupa: Technologie... Bloczki betonowe cieszą się bardzo dużą popularnością wśród materiałów budowlanych wykorzystywanych do budowy domków jednorodzinnych. Moim zdaniem bardzo fajny....
  • jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 518 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
  • Fotowoltaika Liczba postów: 161 Grupa: Technologie... Zdecydowałam się na montaż fotowoltaiki w domu i to była świetna decyzja. Wybrałam firmę SIB (fotowoltaika w bielsku białej) z Bielska-Białej i mogę ich szczerz...
  • Jakie kupić narzędzia? Liczba postów: 636 Grupa: Technologie... Co do wyboru dobrej jakości narzędzi ręcznych i elektronarzędzi to na pewno warto również zapoznać się z ofertą hurtowni Chle-Mar gdzie będziecie mogli wszystko...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 377

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >