Stron: 46 ▾ ◂◂ ◂ 13 14 15 16 17 ▸ ▸▸
offline kamil.z doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Paweł1985 kierownik
|
Oprócz funkcjonalności ważne jest aby meble ładnie się prezentowały i robiły wrażenie, to jednak jest wizytówka każdego biura. Ja swoje biuro wyposażyłem meblami ze sklepu http://www.salonmeblowy.net.pl/ . |
| |
Reklamy Google | |
offline mirat.eu praktykant
|
Proponuję modułowe biurko Z-Line Main Desk, które z
profilu ma kształt litery Z. Jego blat powstał z białego,
hartowanego szkła o grubości 8 mm, natomiast konstrukcję
wykonano z metalu w całości chromowanego. Wpasuje się do
modernistycznego biura, które będzie urządzone w kolorze
szarym lub kremowym. |
| |
offline Lednaise.com majster
|
|
| |
Gość: iksińska11 praktykant |
Mnie się bardzo podobają meble w nowoczesnym wydaniu, takie trochę minimalistyczne, funkcjonalne i ergonomiczne. Meble do mojego biura zamawiałam z Ergoexpert, polecam Waszej uwadze ten sklep, bo super mebelki mają :) |
| |
Reklamy Google | |
Gość: iksińska11 praktykant |
Mnie się bardzo podobają meble w nowoczesnym wydaniu, takie trochę minimalistyczne, funkcjonalne i ergonomiczne. Meble do mojego biura zamawiałam z Ergoexpert, polecam Waszej uwadze ten sklep, bo super mebelki mają :) |
| |
Gość: amelowy praktykant |
meble biurowe muszą być przede wszystkim porządne i służące na lata :) No, przynajmniej na parę lat :) Ja ze swoich jestem bardzo zadowolony, zaufałem firmie z wieloletnim doświadczeniem, już prawie 20 lat są na rynku. Oczywiście są przy tym stylowe i bardzo wygodne :) Ale jednak solidność mebla jest dla mnie priorytetem. |
| |
Gość: silverman praktykant |
|
| |
Gość: silverman praktykant |
Ja zamawiałem meble biurowe ze sklepu www.10office.pl i mogę też polecić, jak ktoś potrzebuję namiaru. Meble mają solidne i nowoczesne. Czyli wiadomo - ergonomia i funkcjonalność z zachowaniem walorów estetycznych :) |
| |
Gość: anetka72 praktykant |
Mnie się bardzo podobają meble gabinetowe w takim minimalistycznym wydaniu. Na stronie właśnie sklepu ergosystem widziałam taki system Crystal - elegancko, ekskluzywnie, ale właśnie minimalistycznie :) |
|
Stron: 46 ▾ ◂◂ ◂ 13 14 15 16 17 ▸ ▸▸