Akurat tej firmy nie znam,ale dzięki za namiar bo w wolnej chwili na pewno tam zerknę i napiszę swoją opinię. Do biura jako wykończenie ściany,bardzo dobrym pomysłem będzie również kamień dekoracyjny,nie sądzicie? Kilka ciekawych wzorów znajdziecie u nas na www.Kamieneo.com
Stron: 46 ▾ ◂◂ ◂ 18 19 20 21 22 ▸ ▸▸
offline Kamieneo.com majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline domartstyl.eu doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline kowalsky1991 praktykant
|
Ja wyposażyłem swoje biuro w firmie TNT Office z Warszawy.
|
| |
Gość: 100papa praktykant |
Świetną ofertę na meble ma JARD - sprawdzaliście? Porządne meble, rzetelne wykonanie, do tego atrakcyjne wizualnie i w naprawdę dobrych cenach. |
| |
Gość: Emi80 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Kamilameble.pl fachowiec
|
|
| |
Gość: SebastianVan praktykant |
Bardzo fajne meble biurowe ma w swojej ofercie sklep ErgoExpert. Firma ma 15 lat doświadczenia. Co ważne, dają 5 lat gwarancji na swoje produkty. Sklep online, a dostawa za free :) |
| |
Gość: finka praktykant |
Moim zdaniem meble gabinetowe powinny być odpowiednio solidne i reprezentacyjne. Oczywiście warto też zwrócić uwagę na aspekt finansowy, żeby jakoś nie przepłacić :) |
| |
Gość: anroya praktykant |
My zamawialiśmy meble biurowe do siebie ze sklepu https://www.ergoexpert.pl - bardzo fajna oferta, meble solidne, ceny konkurencyjne - jak za oferowaną jakość, to naprawdę bardzo korzystne! |
| |
Gość: dominiczka praktykant |
A sklep JARD? Ktoś kupował u nich? Bo na stronie oferta bardzo rozbudowana i ładnie te meble wyglądają. Muszę sobie chyba podjechać do nich na Wał Miedzeszyński i zobaczyć na żywo :) |
|
Stron: 46 ▾ ◂◂ ◂ 18 19 20 21 22 ▸ ▸▸