Który dach lepszy ?

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

21 czerwca 2016, 15:45

Zgadzam sie: good 0 bad

Jednak gdy widziałem dachówki ceramiczne Braas u dystrybutora to widać tą jakość w porównaniu do innych producentów. Równa linia, brak wykruszeń i piekny mocny kolor

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 czerwca 2016, 17:30

Ja jak zobaczyłem Smaragd na żywo to od razu zamarzyła mi się taka dachówka. Nietuzinkowy styl, piękne wykonanie no cud :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 czerwca 2016, 15:30

Dla mnie to tego TOP3 musisz jeszcze dorzucić Topas 11V oraz Rubin13 V. Trzeba zdecydowanie je sprawdzić

Zgłoś | Cytuj | Link

28 czerwca 2016, 19:51

Masz rację, ale innych również nie można odrzucać bo to tylko względy wizualne dla Ciebie. Natomiast co do technologii i jakości wykończenia jest 5 dachówek ceramicznych i 7 dachówek betonowych w Braas

Zgłoś | Cytuj | Link

23 listopada 2016, 14:18

na twoim miejscu zapytałbym o wszystko ekspertow, którzy na pewno doradza Ci najlepsze rozwiązanie. Ja w tym roku przy pracach przy dachu korzystałem z pomocy www.dachstyl-ryki.pl i wyszlo swietnie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 listopada 2016, 21:48

No zależy czego wymagamy od dachówki i ogólnej obsługi ja na ekspertach Braas się nie zawiodłem

Zgłoś | Cytuj | Link

28 listopada 2016, 13:31

Ja również, świetnie doradzili co i jak, w koncu braas to jedna z największych firm w Polsce wiec można sie po nich spodziewać czystego profesjonalizmu.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 listopada 2016, 20:24

Użytkownik Tomek111 napisał: Masz rację, ale innych również nie można odrzucać bo to
tylko względy wizualne dla Ciebie. Natomiast co do
technologii i jakości wykończenia jest 5 dachówek
ceramicznych i 7 dachówek betonowych w Braas

Nie ma tam w ofercie nic specjalnego. Ot typowe nudne stylistycznie i kolorystycznie produkty. Ciekawe dachówki (typu czarne L15 albo Actua 10) są w ofercie innych producentów. bras ma akurat tylko takie obowiązkowe minimum.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 listopada 2016, 12:13

Jeżeli szukacie dobrego i sprawdzonego materiału na dach oraz firmy która się wszystkim zajmie, to warto zerknąć na DachyZulawy.pl gdzie możecie liczyć na fachowa pomoc i porady.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 listopada 2016, 12:58

w firmie Dachy Żuławy mają dachówki nieco droższe niż te standardowo spotykane po składach , ale i wyższej jakości . wiadomo lepsza jakość ,wiąże się najczęściej z wyższą ceną . dachówki Nelskamp- Nibra , czy Erlus , albo francuska : Huguenot fenal - Imerys są znane z wysokiej jakości i niepowtarzalnego klimatu na dachu ( ciekawe modele , kolory i niewygórowane ceny )a do tego liczne dodatki , bogaty wybór okien dachowych w bardzo dobrych cenach oraz orynnowania ( warto wejść do sklepu i rozeznać ceny )

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dach cieknie przy komimie, Czym uszczelnić? Liczba postów: 11 Grupa: Robimy dach Poradźcie proszę, czym można uszczelnić dach z blachy trapezowej bo zaczął cieknąć w okolicach kominów. Jak to można załatać? Silikonem (ale czy kwas octowy zaw...
  • Dach plaski - wady Liczba postów: 37 Grupa: Robimy dach A jaki Tobie się podoba? Nie myśl, co chce projektować architekt, tylko co ty chcesz mieć. Ja przez 5 lat marzyłam o plaskim dachu, ale gdy już zaczęłam konkret...
  • Z czego dach? Liczba postów: 283 Grupa: Robimy dach Zastanawiasz się, jak dbać o dach? Odwiedź https://poradnikbudowlany.eu/dlaczego-re gularne-czyszczenie-dachu-jest-kluczowe- do-utrzymania-trwalosci-pokrycia i do...
  • Jaki dach jest najtrwalszy? Liczba postów: 306 Grupa: Robimy dach Jak dla mnie ciężko stwierdzić, każdy typ dachu ma swoje zalety i wady, a trwałość tak naprawdę zależeć będzie od materiałów i od wykonania.
  • Jak policzyc powierzchnie szczytu domu Liczba postów: 8 Grupa: Robimy dach Jak obliczyć powierzchnię szczytu domu? Aby obliczyć powierzchnię szczytu domu (czyli powierzchnię trójkątnego lub trapezowego fragmentu ściany bocznej pod dac...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 360

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >