Stron: 12 ▾ ◂◂ ◂ 7 8 9 10 11 ▸ ▸▸
offline CentrumLupka.eu majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline andrzej89 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Bordon44 fachowiec
|
Ja jednak nie przekonałem się co do blachy na dachu, a jedynie do dachówek ceramicznych. Jeżeli ktoś chce zobaczyć jak ciekawie prezentuje się oferta Braas to zerknijcie na stronę monier.pl gdzie są one przedstawione wraz z kilkoma modeli cementowych w tech. trójwarstwowej Cisar oraz Lumino. |
| |
offline KrzysiekS kierownik
|
Warto spojrzeć na zakres gwarancji oraz opinie klientów. Na ten moment jakbym wybierał pokrycie dachowe to zdecydowałbym się na dachówki betonowe od Braas, a to po części na bardzo dobrą technologię ich wykonywania, czyli CISAR jak modele: Teviva Cisar, Bałtycka Cisar, oraz Celtycka Cisar., Wyróżnia je jakość przygotowania, czyli barwienie w masie i zabezpieczenie przed porastaniem i zabrudzeniami. Utrzymują się pięknie latami i też nie grozi im żadna korozja jak w blachodachówkach. |
| |
offline Bordon44 fachowiec
|
Ww takim razie jeśli ma być to nowy dach to może warto pomyśleć nad wyborem pięknego pokrycia dachowego od Braas w zakresie dachówek ceramicznych, do tego znajdziesz u nich najlepsze akcesoria dachowe z dobrymi warunkami gwarancyjnymi i do tego możliwością uzyskania dodatkowej 15 letniej gwarancji systemowej. |
| |
Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
|
|
| |
Gość: kotiq praktykant |
Dachówki płaskie są dość specyficzne, nie pasują do każdego projektu. Dach robi się bardzo geometryczny i może się to nie komponować z jakimiś zaokrągleniami na elewacji. Wariantem pośrednim są dachówki płaskie z przetłoczeniami - np. dachówka Actua 10. Przy powłoce glazurowanej efekt jest naprawdę ciekawy. |
| |
|
Jestem dość podobnego zdania co do pokryć dachowych i uważam, że warto zastanawiac się nad dachówką ceramiczną i betonową gdzie nie trzeba będzie kolejny raz jej wymieniać. Ja zdecydowałem się postawić na Braas, ponieważ mają bardzo szeroki wybór modeli, kolorów oraz naprawdę dobre opinie od swoich klientów. Dachówka Turmalin w moim przypadku prezentuje się genialnie od paru lat i nie zamierzamy nic zmieniać. |
| |
offline Emilek43 fachowiec
|
Natomiast w przypadku wyboru dobrej jakości propozycji w zakresie pokrycia dachowego to bez dwóch zdań jestem za dachówką ceramiczna Turmalin, bądź Rubin 13V są to dwa najbardziej cenione i jednocześnie piękne modele, a do tego od razu będziecie mogli dobrać potrzebne akcesoria, izolacje oraz systemy hydroizolacji Icopal - Papy w Technologii Szybki Profil® SBS |
|
Stron: 12 ▾ ◂◂ ◂ 7 8 9 10 11 ▸ ▸▸