Przeglądam różne fora i szukam porady dotyczącej bramy garażowej. Kupiliśmy garaż z bramą skrzydłową i jest to niezbyt wygodne w obsłudze. Za każdym razem trzeba wysiąść z samochodu żeby taką bramę otworzyć. Chcę zainwestować w dobrą jakość i komfort użytkowania. Rozważam współpracę z firmą Wingdoor, mój partner zamówił ich bramy do firmowych magazynów i sprawują się bez zarzutów. Zastanawiam się tylko, który rodzaj bramy wybrać - segmentowa czy rolowana? Na co powinnam zwrócić uwagę?
offline Zuzza praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline cocojiang praktykant
|
Brama garażowa z napędem, to najlepsza alternatywa na rynku. Oczywiście manualne również mają swoich zwolenników, co chyba nie jest żadnym zaskoczeniem. Zanim kupimy konkretną bramę garażową, zastanówmy się nad tym jak będzie ona funkcjonować. Forma działania, materiał czy też sposób otwierania, to podstawowe czynniki na jakie należy zwrócić uwagę. |
| |
Reklamy Google | |
offline Alutech-Doors.pl doświadczony
|
|
| |
offline piotr443 praktykant
|
Wybór bramy zawsze jest bardzo trudny.Sam ostatnio kupiłem
bramę i jestem z niej tylko w połowie zadowolony. |
| |
offline MBM.org.pl inżynier
|
|
Ten post był edytowany przez MBM.org.pl dnia: 17 marca 2019, 19:55 | |
| |
Reklamy Google | |
offline Daniel.Martyniuk85 inżynier
|
Polecam zapoznać się z oferta firmy bramygarazowe.olbud.info, która oferuję szeroką ofertę na bramy garażowe i nie tylko. My mamy w domu bramę od nich i bardzo sobie ją chwalimy. |
| |
Gość: guzon praktykant |
Zadecydowałem o wyborze bramy garażowej zapewnionej przez firmę Kasperski www.oknakasperski.pl Wreszcie nasz samochód jest chroniony w nalezyty sposób, tak jak sobie tego życzyliśmy. Brama sama w sobie jest bardzo porządna. |
| |
Gość: jarug praktykant |
Brama garażowa Normstahl, uchylna , zagościła na dobre i w naszym domu. Zalecałbym Tobie pójśc w tym kierunku ! Producent https://www.rapi.com.pl/ zachwycił nas swoją ofertą , świetnie się to prezentuje! |
| |
Konto usunięte praktykant |
Brama rolowana nie wymaga wolnej przestrzeni przed garażem.
Podczas otwierania jej wąskie, poziome elementy nawijają
się na wał umieszczony w kasecie pod sufitem. Samochód
może więc podjechać prawie pod sam garaż. Nasze bramy
odróżniają się od innych jakością! |
| |
offline lech44432 praktykant
|
Ja za swoją bramę zapłaciłem bardzo dużo
pieniędzy.Nawet żona była zła że tyle kasy dałem. |
|