Kuchnia na zamówienie czy nie?

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

9 sierpnia 2017, 15:32

Zgadzam sie: good 0 bad

Teraz coraz więcej sklepów daje możliwość samodzielnego dopasowania sobie wymiarów mebli - wymaga to mierzenia w domu, ale dzięki temu nie trzeba będzie potem biegać z reklamacjami czy zwrotami, bo jednak coś nie pasuje. Uważam, że to fajne rozwiązanie, bo po pierwsze nie kupuje się w ciemno, a po drugie jest to alternatywa dla mebli na wymiar, których ceny często są mocno przesadzone. My w ten sposób mamy dopasowane gotowce w naszej kuchni.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 sierpnia 2017, 13:01

Moim zdaniem to dobry pomysł, wtedy mamy pewność że wszystko pasuje i jest na swoim miejscu. Pytanie tylko jak z kosztami się to przedstawia.

www.DBExpert.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 sierpnia 2017, 07:19

Jeśli masz na to pieniędze to czemu nie. Kuchnie w blokach są często bardzo małe, dlatego warto zapełnić każdą przestrzeń.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2017, 14:51

Z tego co się orientuję to bardzo fajne akcesoria do mebli maja w firmie http://rudex.cze.pl/akcesoria-meblowe/#akceso ria. Ja tam kupowałem u nich uchwyty bo nigdzie nie mogłem dobrać takich jak mi by pasowało.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2017, 16:41

jak masz małą kuchnię tylko na wymiar tutaj każdy cm ma znaczenie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 września 2017, 08:56

Jeżeli masz typową uchnie to nie trzeba jednak gdy jest inaczej lepiej wybrac meble na wymiar.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 września 2017, 08:56

Zgadzam się jeżeli kuchnia jest w nietypowych wymiarach, to meble wykonane na zamówienie będą tutaj bardzo dobrym rozwiązaniem.

KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

26 września 2017, 12:17

Przejrzyj sobie mebelki w sklepie meblowym meblo dom II z Rzeszowa, moim zdaniem mają jedną z ciekawszych ofert na rynku. Sama tak zamawiałam meble dla siebie i jestem bardzo zadowolona: https://meble-do.pl/meble-kuchenne.html

Ten post był edytowany przez karola12 dnia: 26 września 2017, 12:18
Zgłoś | Cytuj | Link

26 września 2017, 23:40

Jesli ma się małaą kuchnie albo niestandardowo rozplanowaną to meble na wymiar są najlepszym rozwiązaniem

Zgłoś | Cytuj | Link

27 września 2017, 10:37

Ja zdecydowałem się na meble na wymiar do mojej kuchni, chociaż ta nie jest mała. Meble na wymiar są solidniejsze, oryginalne i staranniej wykonane. Meble do mojej kuchni wykonała firma www.verlani.com i polecam ich również wam.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 18 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 484 Grupa: Najnowsze t... Zamiast tego polecam taki kierunek - https://krakowrolety.pl/plisy-okienne-kr akow-do-kuchni-salonu-drzwi-tanie-na-wym iar.html I to będzie zdecydowanie lepsze ro...
  • Podłoga Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Jaką podłogę wybrać przy dwóch dużych psach?
  • Meble kuchenne Szczecin Liczba postów: 7 Grupa: Najnowsze t... Co sądzicie o meblach kuchennych pod wymiar?
  • Temat zawodowy Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Zmiana nie polega tylko na modyfikacjach strukturalnych czy procesowych. To również transformacja kultury organizacyjnej. Change Manager kształtuje wartości, no...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 370

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >