Kuchnia w bieli

« Powrót do grupy: Ekspert aranżacji wnętrz

Stron: 23 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

10 czerwca 2016, 09:12

Zgadzam sie: good 0 bad

@Ela2 wbrew pozorom faceci też lubią zmiany w domu, serio. ;)
Dlatego mnie ta kolekcja też odpowiada - wczoraj byłem zobaczyć ją w sklepie na żywo. Naprawdę fajne, schludne meble, które można przeróżnie komponować. Z tego, co zauwazyłem, ich głównym przeznaczeniem jest salon, ale w kuchni też się sprawdzą, szczególnie jako szafki wiszące na ścianie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 czerwca 2016, 11:17

@ Limeryk, chyba jesteś wyjątkiem od reguły ;) Moim zdaniem można je śmiało także postawić w pokoju dzieci. Zaokrąglone rogi dają szansę na brak guza :D A wraz z wiekiem można zmienić fronty lub dokupić kilka szafek.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 czerwca 2016, 15:05

@Ela2 Może i jestem, ale całkiem mi z tym dobrze, choć nie powiem - portfel czasami narzeka. ;) Dlatego mnie te Possi Light się podobają - jeśli faktycznie można je tak łatwo przestawiać w domu i wytrzymają próbę czasu (a sprawiaja wrażenie produktu wysokiej jakości), to będzie dla mnie mega opcja :)

Zgłoś | Cytuj | Link

16 czerwca 2016, 11:47

Chyba największy sekret i sens tkwi właśnie w tym,aby dane meble podobały się właśnie nam,prawda? Jeżeli są one modułowe w białym kolorze- czemu nie,warto jedynie pomyśleć wówczas o ciekawych ozdobach i dekoracjach w kontrastowym kolorze.

www.Belle-Amelie.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

20 czerwca 2016, 00:04

Dzięki za wzmiankę o tej kolekcji! Właśnie takich mebli poszukiwałam z myślą o salonie. Mam w domu 2 gagatków, wszędzie ich pełno. Przy takich meblach byłabym odrobinę spokojniejsza o ich głowy;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 czerwca 2016, 11:18

Wiadomo za dziećmi nie nadążysz. :D A swoją drogą fajna ta kolekcja BRW. No postarali się i zrobili meble chyba specjalnie dla kobiet lubiących zmieniać często aranżację :D Może i ja sprawię sobie nowe meble. Trzeba pogadać z moim M :)

Zgłoś | Cytuj | Link

22 czerwca 2016, 06:02

Wydają się bezpieczne dlatego wdziałabym je chętnie w pokoju dzieci. Pytanie tylko czy są w miarę pakowne i pomieści kilogramy ubrań, zabawek i innych dziecięcych skarbów;)

Zgłoś | Cytuj | Link

24 czerwca 2016, 10:29

MeganOo z całą pewnością pomieści;) oglądałam je ostatnio i sama chętnie widziałabym takie meble u siebie w salonie. Wyglądają niepozornie ale mogę zagwarantować, że dużo się pomieści. Jeśli Ci się podobają to nie trać czasu i kupuj;)

Zgłoś | Cytuj | Link

27 czerwca 2016, 08:54

Ja przy projektowaniu pokoju z aneksem kuchennym korzystałem z pomocy i wykonaniu firmy http://www.meblegal.com.pl/ bardzo ladnie mi to zrobili jestem bardzo zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 czerwca 2016, 19:04

Kuchnia w bieli z drewnianym blatem i czarną podłogą to super opcja ^^

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 23 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19396 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 533

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >