Posiadacze białych kuchni, z meblami na wysoki połysk -
mogą je ocieplić i nadać przytulny klimat. Będzie to
możliwe dzięki wstawkom z drewna orzechowego.
Pamiętajmy, że sprawi ono, że stonowana i chłodna
kolorystyka zejdzie na drugi plan.
Projekt: Kinga Śliwa
Stron: 23 ▾ ◂◂ ◂ 16 17 18 19 20 ▸ ▸▸
offline Kinga Śliwa Art Design praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Specjalista030 doświadczony
|
Racja, najlepiej, żeby wszystkie elementy utrzymane były w jednej konwencji. Dobrym rozwiązaniem będzie zestawienie bieli z drewnem, najlepiej krajowym w naturalnym odcieniu. Z doświadczenia polecam blaty od DLH: https://dlh.pl/blaty-drewniane/blaty-drewnian e-krajowe.html |
| |
Reklamy Google | |
offline boxon fachowiec
|
|
| |
Gość: Aga n praktykant |
Też sie zastanawiamy nad bielą ale taką postarzaną. Znalazłam na mebledoktor24.pl fajny zestaw: stół, krzesła i dodatkowo jeszcze ława. Piękny i na dodatek z litego drewna, które jest bejcowane na biało, a siedziska i blat zrobione jest w brązie. Naprawdę ślicznie to wygląda i chyba zdecydujemy sie na niego tym bardziej, że jak na taki materiał to wcale nie jest taki drogi. |
| |
offline KominkiJurajskie.pl doświadczony
|
|
Ten post był edytowany przez KominkiJurajskie.pl dnia: 20 listopada 2018, 18:17 | |
| |
Reklamy Google | |
offline e-Rzecznik Śnieżka fachowiec
|
Szanowni Państwo, |
| |
offline malina inżynier
|
Lubię biel w kuchni, ale w zestawieniu z drewnem. Inaczej takie wnętrze wydaje mi się być zbyt chłodne i sterylne. Ostatnio byłam w nowym mieszkaniu moich znajomych i ich kuchnia zrobiła na mnie mega wrażenie! Oni lubią proste rozwiązania, ale nawet takie w ich wydaniu są wyjątkowe. :) Postawili na białe matowe fronty i blaty dębowe, z tego co pamiętam od DLH (https://dlh.pl/). Całość dopełnili designerskim sprzętem AGD i dodatkami. |
| |
offline Atlantic Polska fachowiec
|
Z mody nie wyjdą nigdy meble kuchenne w kolorze białym.
Ściany mogą być także w tym kolorze, a jedna z nich -
obłożona białą cegłą. |
| |
offline patiko fachowiec
|
|
| |
offline wiktoriakot praktykant
|
|
|
Stron: 23 ▾ ◂◂ ◂ 16 17 18 19 20 ▸ ▸▸