Białe kuchnie są jak najbardziej ok, piękne i czyste. Ale trzeba je przełamać czymś, żeby nie wyglądały na szpitalne. Na przykład dobrym rozwiązaniem są granitowe blaty kuchenne piaseczno – jak to oceniacie?
Stron: 23 ▾ ◂◂ ◂ 4 5 6 7 8 ▸ ▸▸
offline taddi majster
|
|
Ten post był edytowany przez taddi dnia: 31 sierpnia 2015, 13:23 | |
| |
Reklamy Google | |
offline Wojciech.S praktykant
|
Moja żona właśnie uparła się na białą kuchnię w połysku, która będzie połączona z salonem, widzę, że wiele osób z Was popiera inicjatywę białej kuchni, a ja szczerze mówiąc wciąż nie jestem przekonany, tym bardziej, że znajomi twierdzą, że biała kuchnia w połysku w połączeniu z dwójką dzieci to codzienne bieganie ze ścierką i ścieranie odcisków palców itd. Jak to jest z taką kuchnią? Faktycznie dzieci brudzą taką kuchnię? A co myślicie o połączeniu takiej kuchni ze szkłem hartowanym zamiast płytek, bo na pewno blaty powinny być ciemne, może faktycznie granitowe to dobry pomysł? |
| |
Reklamy Google | |
offline kwieczko fachowiec
|
Nie brudzą jej bardziej, niż w innej kolorystyce, tak
naprawdę przy dzieciach żadne rozwiązanie nas w 100% nie
ochroni, dlatego grubsze remonty może lepiej już robić
jak pociechy trochę podrosną :) |
| |
offline morales inżynier
|
[quote=Wojciech.S]Moja żona właśnie uparła się na
białą kuchnię w |
| |
offline Kamilameble.pl fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
|
Spokojnie można to zrobić bez kontrastowych dodatków i
też będzie wyglądało modnie, świeżo i estetycznie. |
| |
offline piotraz majster
|
Ja właśnie teraz przeglądałem sporo stron związanych z kuchniami i ich wyposażeniem. Tak biorąc pod uwagę jakość wykonania i estetykę to mi się bardzo podobają z wyżej wymienionych blaty granitowe warszawa. Galeria materiałów bardzo fajna jest |
Ten post był edytowany przez piotraz dnia: 21 września 2015, 09:34 | |
| |
Gość: xalan praktykant |
|
| |
Gość: obwodniczka praktykant |
Mi się bardzo podobają białe kuchnie z drewnianymi dodatkami. Według mnie wyglądają nieziemsko i bardzo przypominają mi aranżacje w stylu skandynawskim. Nie wiem, czy dobre mam skojrzenia, ale właśnie czegoś takiego szukam. Na dniach wybieram się do http://verlani.com/ w Gorzowie i jestem ciekawa, czy tam coś takiego znajdę |
| |
|
Takie klasyczne połączenia są też dla mnie najładniejsze, zerknijcie jak drewno ładnie może współgrać z szarością. Projekt firmy Decoroom z Warszawy, lidera rynku aranżacji i wykończeń: http://www.decoroom.eu/cdn/1108/9a64d-o-100-1 00-.jpg |
|
Stron: 23 ▾ ◂◂ ◂ 4 5 6 7 8 ▸ ▸▸