To mi się właśnie bardzo podobają blaty kuchenne warszawa do nowoczesnej i klasycznej kuchni to w sam raz rozwiązania. Możecie sobie zobaczyć na jakość wykonania, jaka jest ładna.
Stron: 23 ▾ ◂◂ ◂ 5 6 7 8 9 ▸ ▸▸
offline wochu80 doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline kwieczko fachowiec
|
Jeszcze jedna aranżacja w trochę innym stylu, ale równie ładna wg mnie: http://www.decoroom.eu/kuchnie#album-6 |
| |
Reklamy Google | |
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
Gość: miszkae praktykant |
Najbardziej z tego wszystkiego to podoba mi się ten biały stół kuchenny. |
| |
offline sarin doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: miszkae praktykant |
Mnie sie podobają jasne pomieszczenia zwłaszcza biała kuchnia. Do tego pasuje metalowy regał i blat. |
| |
offline barbarra1 praktykant
|
Witam. Jak najbardziej polecam białą kuchnię sama osobiście mam taką i jestem bardzo zadowolona mimo że wiele osób mi odradzało bo białą wszystko będzie widać będzie się brudziło i w ogóle. Ale ja jednak postawiłam na swoim i mam białą. Fronty szafek są w białym lakierze wygląda to naprawdę bardzo elegancko kuchnię mam otwartą na salon więc nie miałam żadnego problemu z wyborem mebli do salonu. A jeśli chodzi o utrzymanie czystości tych mebli to przyznam się szczerze że na rok czasu użytkowania myłam je tylko dwa razy:) |
| |
offline kwieczko fachowiec
|
Biel w tej chwili chyba najpopularniejszy aranżacyjnie
kolor, a już w kuchniach i łazienkach w
szczególności. |
| |
Gość: fredek5432 praktykant |
u nas są białe szafki i jasne płytki, ale stwierdziliśmy, ze byłoby fajnie jakoś to ozywić i dlatego zdecydowaliśmy się na fototapetę ze sklepu Kraina Barw. My sobie wybraliśmy akurat tapetę z cegła http://www.krainabarw.pl/product-pol-55650-Tapeta-z-klejem-B G21584-Fresh-Kitchens-5.html. |
| |
offline kamil89 praktykant
|
Mi nigdy nie podobał się pomysł białej kuchni, ale kiedy zobaczyłem kuchnię koleżanki, pomalowaną właśnie na biało z szarymi motywami to szybko zmieniłem zdanie. Aczkolwiek do tej bieli dodam odrobinę koloru pomarańczowego. Nie ma co dłużej czekać, czas odświeżyć swoje wnętrza. Wybrałem już pożyczkę na remont mieszkania i po świętach zaczynam. |
|
Stron: 23 ▾ ◂◂ ◂ 5 6 7 8 9 ▸ ▸▸